Terug

Werkfestival SúdWest Fryslân

18 september 2021 om 10:00

Ben jij op zoek naar (ander) werk of wil je je om-, her- of bijscholen? 
Ga op expeditie bij bedrijven, maak kennis met de verschillende branches en ontdek jouw scholingsmogelijkheden en het belang van een leven lang ontwikkelen!

Je bent op zaterdag 18 september tussen 10.00 uur en 14.00 uur van harte welkom op het Festivalplein bij Hoekstra Transport in Sneek. 

Werkfestival SúdWest FryslânHet Werkfestival is toegankelijk voor iedereen. Of je nu werkzoekende, student, geïnteresseerde, scholier, relatie of leverancier bent: je bent van harte uitgenodigd voor een uniek kijkje achter de schermen bij de deelnemende bedrijven en een bezoek te brengen aan de verschillende kennispleinen (per branche). 

Volwassenenonderwijs & vacatures
Je vindt ROC Friese Poort op het kennisplein overheid en onderwijs. Ontdek jouw scholingsmogelijkheden en het belang van een leven lang ontwikkelen. Ga hierover in gesprek en laat je inspireren en informeren. 
Ook kun je bij ons terecht voor informatie over vacatures binnen ROC Friese Poort.

TOLO (Toekomst in de Logistiek)
Ben jij op zoek naar uitdagend werk in de logistiek? Dan zijn wij op zoek naar jou! TOLO is op zoek naar Logistiek medewerkers in opleiding.  TOLO is de samenwerking tussen jou, logistieke bedrijven, ROC Friese Poort , STL en de overheid in Friesland. Je vind TOLO op het kennisplein Transport en Logistiek.

Tickets bestellen