Home bedrijven

Voor bedrijven

Behoefte aan scholing medewerkers of stagiaires?

Beschikken je medewerkers over voldoende kennis en vaardigheden om de bedrijfsdoelstellingen te realiseren? Laat je adviseren door ROC Friese Poort Bedrijfsopleidingen. Ben je op zoek naar een gemotiveerde student voor een stage- of leerwerkplek? Je vindt ze bij ROC Friese Poort.

Meer dan alleen een school

Manita Postma
Student volwassenenonderwijs aan het woord

Manita Postma

Ik ben eigenaar van een creatief bureau. Daar ontwikkel ik webdesigns, logo’s, huisstijlen en ik voorzie mijn klanten van drukwerk. Door de opleiding Online Marketing heb ik veel kennis opgedaan zodat...
Handhaving
Student volwassenenonderwijs aan het woord

Student Buitengewoon Opsporingsambtenaar

Voor mijn werk als Handhaver was het nodig dat ik mijn BOA-certificaat behaalde. ROC Friese Poort Bedrijfsopleidingen bood deze klassikale cursus aan. De docent gaf bij aanvang een heldere toelichting...
René Mulder
Student volwassenenonderwijs aan het woord

René Mulder, Online marketing

Ik ben zzp’er en mijn doel was om mijn kennis die ik heb te toetsen aan de hand van een certificaat. Na het volgen van de opleiding heb ik tevens mijn NIMA-certificaat behaald. Ik vond de opleiding be...
Ido Kooistra
Student volwassenenonderwijs aan het woord

Ido Kooistra, Online marketing

Ik ben werkzaam in de meubelzaak van mijn ouders. Ik ben verantwoordelijk voor het updaten van de website en Social Media. Omdat ik daar dagelijks mee bezig ben, wilde ik mij graag verder verdiepen in...

Jouw gesprekspartner

Als organisatie kun je met je scholingsvraagstuk terecht bij onze opleidingsadviseurs. Wij ondersteunen je graag bij het:

 • inventariseren van de scholingsvraag
 • scholen van medewerkers
 • effectief inzetten van scholingssubsidies
 • opzetten van een scholingsbeleid
 • ontzorgen in de BPV

met de flexibiliteit die je organisatie nodig heeft.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief volwassenenonderwijs

Agenda

Agenda

Veelgestelde vragen bedrijven

Veelgestelde vragen bedrijven

 • BPV staat voor beroepspraktijkvorming. Tijdens een mbo-opleiding doe je praktijk- en werkervaring op bij een erkend leerbedrijf (stage of werken en leren) en op een geaccrediteerde werkplek, dit wordt beroepspraktijkvorming genoemd. Een geaccrediteerde werkplek voldoet aan de volgende voorwaarden: student krijgt een goede en veilige werkplek, er wordt een praktijkopleider binnen het bedrijf aangesteld die in staat is om de student op de werkvloer te begeleiden en te coachen, het bedrijf werkt samen met de school en er komt een vermelding van het bedrijf op stagemarkt.nl.

 • Bij je aanmelding of op je offerte kun je bij betalingswijze aangeven dat de factuur naar de werkgever of re-integratiebedrijf gestuurd moet worden. Je werkgever, re-integratiebedrijf of UWV WERKbedrijf dient de aanmelding te ondertekenen. Bij je digitale aanmelding kun je bij 'Bedrijfsgegevens' de contactpersoon van het bedrijf noteren. Deze contactpersoon ontvangt op het opgegeven e-mailadres een ontvangstbevestiging met het aanmeldformulier en onze voorwaarden.

  De werkgever ontvangt in de week dat de opleiding van start gaat een factuur voor de scholingskosten. Als er een machtiging voor een automatische incasso is afgegeven wordt de incassodatum vermeld op de factuur. Als er geen machtiging is afgegeven, dient het scholingsgeld binnen 14 dagen te zijn voldaan.

 • Ja, wij verlenen scholing op maat. Dit kan ook in-company, Neem voor meer informatie contact op met een opleidingsadviseur.

 • Zowel brancheorganisaties als de Nederlandse en Europese overheid hechten veel belang aan scholing. Daarom zijn er allerlei subsidies en regelingen voor werkgevers en particulieren die willen investeren in scholing of het Ervaringscertificaat.

  Lees meer over subsidies en fiscale voordelen.

Kunnen we u helpen?

Pietsje

Heb je vragen over deze opleiding? Al je vragen kun je aan ons stellen via:

Scholing: Tel. nr.
058-233 99 66
Stage: Tel. nr.
(0900) 8 996 996

Nieuws