0900 8 996 996
(normaal tarief)

Nieuws

Onderwijsassistent in spé organiseren Koningsspelen Vrijdag 20 april jl. hebben tweedejaars studenten van de opleiding Onderwijsassistent Koningsspelen georganiseerd.
"Ik wil dit afmaken voor mijn jongens" Met onze bedrijfsopleidingen bieden we veel mensen een nieuwe kans op verdere ontwikkeling. Dat geldt ook voor Lusy Kook, die met haar 24 jaar al een bewogen leven achter de rug heeft. Haar drie zoontjes zijn haar belangrijkste motivatiebron om te blijven knokken voor een diploma.
ROC Friese Poort Bedrijfsopleidingen ontvangt certificaat Taalakkoord Op 23 april 2018 werd het ‘certificaat van aansluiting bij het Taalakkoord’ uitgereikt aan ROC Friese Poort Bedrijfsopleidingen. Directeur Paul Molenaar en opleidingsadviseur Hans Huiskes namen dit certificaat in ontvangst. ROC Friese Poort Bedrijfsopleidingen wil meer zichtbaarheid geven aan het Taalakkoord.
5 mei Share Freedom! 'Geef vrijheid door'. Voor onze studenten is dat niet zomaar een loze leus. Als ROC Friese Poort zijn we bijzonder betrokken bij het Bevrijdingsfestival en we vinden het erg belangrijk dat onze studenten stilstaan bij de achterliggende gedachte van Bevrijdingsdag. Een moment waarop we met zijn allen stilstaan bij de vrijheid en ook onvrijheid in deze wereld.
Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) Per 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Dat betekent dat er vanaf die datum dezelfde privacywetgeving geldt in de hele Europese Unie (EU). Een organisatie moet een aantal technische en organisatorische maatregelen doorvoeren en medewerkers dienen op de hoogte te zijn van wat straks wel en niet meer mag. 
Finse studenten op bezoek bij BT Drachten Aino en Mia zijn twee studenten uit Finland. Tot en met 18 mei lopen zij elke dag mee met docenten en studenten van de afdeling Bijzondere Trajecten Zorg op de Wetterwille.
Cultuur snuiven in vestiging Drachten Derdejaars studenten Pedagogisch Werk organiseerden een culturele markt.
Basisonderwijs beleeft techniek bij ROC Friese Poort Basisonderwijs beleeft techniek bij ROC Friese Poort
Suplacon beste leerbedrijf Noordoostpolder Suplacon is donderdag 12 april uitgeroepen tot beste leerbedrijf 2018 van ROC Friese Poort. De uitreiking vond plaats tijdens een bijeenkomst van de Bedrijven Actief Noordoostpolder (BAN) bij AgroFoodCluster aan de Penning 6 in Emmeloord.
De ROC Friese Poort Stars 2018 zijn bekend! De STARS van ROC Friese Poort zijn op 16 april tijdens een bruisende award uitreiking in Stadsschouwburg de Harmonie bekend gemaakt. Met niemand minder dan Jan Versteegh als presentator. De uitblinkende studenten, docenten en stagebedrijven werden als echte sterren in het zonnetje gezet. De uitreiking trok ruim 500 bezoekers.

Pagina's