0900 8 996 996
(normaal tarief)

Nieuws

Taal- en rekenlessen op Urk Woon jij in de Noordoostpolder of op Urk en wil je beter leren lezen, schrijven en/of rekenen? Voor slechts € 15,00 per maand kun je bij ROC Friese Poort Bedrijfsopleidingen op Urk Taal- en rekenlessen volgen.
Workshops voor de restauratie- en bouwbranche ROC Friese Poort heeft in samenwerking met Vereniging Restauratie Noord en EPI-kenniscentrum 2 series workshops ontwikkeld. Speciaal voor restauratieprofessionals zoals bijvoorbeeld uitvoerders, consulenten monumentenwacht, architecten en toezichthouders van gemeenten, start er op 18 oktober 2018 een serie van 5 workshops. Voor vakmensen en specialisten is er een serie van 6 workshops ontwikkeld, die start op 2 april 2019. 
Een mooie kans om aan de slag te gaan in de metaal Ben jij altijd al geïnteresseerd geweest in een functie in de metaal industrie, maar heb je hiervoor nooit de mogelijkheid gehad? Dan is dit je kans.
Subsidie scholing taalvaardigheid medewerkers Meer dan 700.000 medewerkers hebben moeite met lezen, schrijven en communiceren in het Nederlands. Het is voor medewerkers lastig om zich verder te ontwikkelen als zij de taal niet goed beheersen. Daarnaast kan een lage taalvaardigheid zorgen voor een hoger ziekteverzuim, lagere productiviteit en veiligheidsproblemen. Als werkgever kun je bijdragen aan een betere taalvaardigheid van je medewerkers door taal op de werkvloer bespreekbaar te maken en werknemers te scholen. Aansluiten bij het Taalakkoord helpt je hierbij. 
Vraag voor 17 september subsidie praktijkleren aan! Voor het studiejaar 2017/2018 kan tot uiterlijk 17 september 2018 17.00 uur een aanvraag ingediend worden voor de subsidieregeling praktijkleren.
BEREIKBAARHEID TIJDENS DE ZOMERVAKANTIE Ook in de zomervakantie kun je bij ons terecht. We zijn telefonisch en per e-mail bereikbaar. Je kunt je tijdens de zomervakantie gewoon aanmelden voor een opleiding. Je aanmelding wordt vanaf 27 augustus in behandeling genomen en daarop volgend ontvang je een uitnodiging voor een intakegesprek.
VERHUIZING CENTRALE DIENSTEN NAAR DE EENHOORN Vanaf 30 juli werkt Centrale Diensten / College van Bestuur van ROC Friese Poort op een andere locatie in Leeuwarden. Het nieuwe adres is De Eenhoorn 4, 8932 NX Leeuwarden.
Nieuwe opleidingsnamen voor (directie)secretaresse In vacatures van bedrijven zie je dat de werving naar secretaresses steeds vaker gebeurt onder de functienaam assistent man/vrouw. De titel van het kwalificatiedossier secretariële beroepen en de twee kwalificaties daarin zijn zodanig gewijzigd dat het beroep aantrekkelijk is voor vrouwelijke en mannelijke studenten.
Diplomering 13 medewerkers Defensie Op donderdag 12 juli 2018 namen 13 medewerkers van Defensie hun mbo-diploma in ontvangst in de Efteling
Nog enkele plekken beschikbaar in opleiding Stuurman Werktuigkundige Zeevisvaart Er zijn nog enkele plekken beschikbaar in de septemberinstroom van de opleiding Stuurman Werktuigkundige Zeevisvaart MBO 2 BBL (SW6). Je woont, werkt en leert begeleid aan boord van het eigen schip en gaat eens in de 4 tot 6 weken een week naar school.

Pagina's