0900 8 996 996
(normaal tarief)

Nieuws

4 september inloopavond cursus Staatsexamen in Emmeloord Woon jij in de gemeente Noordoostpolder en afkomstig uit de EU of heb je eerder al een inburgeringscursus gevolgd? En wil je je graag goed voorbereiden op het Staatsexamen?
Duitse studenten blokken in plaats van bakken op zomerschool Voor de 12e keer op rij start in Leeuwarden bij ROC Friese Poort Bedrijfsopleidingen een groep Duitse studenten met de snelcursus Nederlands. 47 Studenten kozen niet voor de zon, maar voor investeren in zichzelf
Micha van Akkeren verlaat ROC Friese Poort De heer Van Akkeren, de voorzitter van het College van Bestuur, en de Raad van Toezicht hebben in goed overleg besloten uit elkaar te gaan. De heer Van Akkeren gaat uiting geven aan zijn gekoesterde wens om een eigen interim praktijk op te zetten. Hij kijkt met veel plezier en waardering terug op de samenwerking.
Woon, werk en leer begeleid aan boord en haal in 2 jaar je SW-6 diploma! Start in september met mbo-opleiding Stuurman Werktuigkundige Zeevisvaart niveau 2. Haal in 2 jaar je SW-6 diploma en aanvullende certificaten zoals Marcom-A en de Radar Navigator Operational level! Je woont, werkt en leert begeleid aan boord van het eigen schip en gaat eens in de 4 tot 6 weken een week naar school.
Gastles vissersloopbaan ROC Friese Poort Geslaagd voor je visserijdiploma? Vraag dan meteen je vaarbevoegdheidsbewijs (VBB) aan, want de vaartijd zonder een geldig VBB wordt niet erkend!  Dat was de belangrijkste ‘les’ die Ewelina Pietrzak van de Nederlandse Vissersbond meegaf aan een groep van ruim twintig schippers-in-opleiding aan ROC Friese Poort op Urk, allemaal toekomstige schippers.
Alle geslaagden van schooljaar 2016/2017 De geslaagden van dit schooljaar zijn bekend! 
Regeling tegemoetkoming schoolkosten 2017-2018 Tegemoetkoming schoolkosten voor minderjarige mbo-studenten.
Hoe waarderen ouders/verzorgers ROC Friese Poort? Als ROC Friese Poort vinden we betrokken ouders belangrijk.  Daarom deden we onderzoek onder ouder(s)/verzorger(s) van studenten tot 21 jaar van ROC Friese Poort.  Met dit onderzoek willen we inzicht krijgen in hoe ouder(s)/verzorger(s) denken over ROC Friese Poort en in welke mate zij betrokken willen zijn.
Doop van de Harlinger zonnepont Jonge Seun Maria le Roy - wethouder van Harlingen – doopte op vrijdagmiddag 7 juli de zonnepont op de opleidingswerf ’t Ges van ROC Friese Poort in Sneek. 
2500 euro winnen? De Enterprijs stelt jou in staat om 2500 euro te winnen voor jouw onderneming, start-up of gouden idee.

Pagina's