0900 8 996 996
(normaal tarief)

Nieuws

Worldskills 2017 zitten er op Het avontuur van Sven van der Zee zit er op. Uiteindelijk is Sven met een totaal van 680 punten 27e van de wereld geworden. Vandaag landt onze nationaal kampioen web design weer op Schiphol na een avontuur van meer dan een week. Behalve een mooie reis is Sven ook een schat aan (leer)ervaring rijker. 
ROC Friese Poort en Patyna werken samen aan weerbare beroepsbeoefenaars in de zorg De derdejaars studenten Maatschappelijke Zorg en de medewerkers van Patyna Nij Marienacker in Workum zijn van start gegaan met een weerbaarheidstraining. Het leren omgaan met onbegrepen gedrag en hoe hier mee om te gaan als (toekomstig) professional in de zorg staat centraal tijdens de training.
Studerende Sven strijdt voor wereldtitel in Azië Sven van der Zee is 17 jaar en studeert bij ROC Friese Poort in Leeuwarden. In maart 2017 werd hij Nederlands kampioen Web design. Op dit moment doet hij mee aan de wereldkampioenschappen vakwedstrijden in Abu Dhabi. 
Studenten Horeca verzorgen Integratiediner in Zuiderkerk in Sneek Jaarlijks vindt het Nationaal Integratiediner plaats. Een manifestatie waarbij de kennismaking tussen verschillende culturen centraal staat. De werkgroep Vluchtelingen Integratie en Ondersteuning in Súdwest Fryslân organiseert dit jaar het Integratiediner in de Zuiderkerk in Sneek. De organisatie is een samenwerking van onder andere de gemeente Súdwest Fryslân en ROC Friese Poort.
3400 zorgmedewerkers opgeleid door sectorgelden Maar liefst 3.424 medewerkers hebben met behulp van financiële ondersteuning van Het Sectorplan Zorg Noord-Nederland een scholingstraject afgerond.
Ontdek Techniek (bedrijven) Ontdek de scholingsmogelijkheden op het gebied van techniek voor jongeren, volwassenen en werkgevers. Meld je vóór 10 november aan.
Studenten Maatschappelijke zorg organiseren Pannenkoekendag voor ouderen Op dinsdag 3 oktober organiseerden studenten van de opleiding Maatschappelijke Zorg de jaarlijkse Pannenkoekendag. 
Conrad Berghoef mbo-docent van het jaar 2017 Docent Conrad Berghoef van ROC Friese Poort is mbo-docent van het jaar geworden in de landelijke verkiezing voor Leraar van het Jaar. Dat maakte minister Jet Bussemaker vandaag bekend tijdens het Lerarencongres. “Een docent die zichzelf totaal in dienst stelt van zijn studenten”, aldus de jury.
Remco Meijerink benoemd als voorzitter College van Bestuur ROC Friese Poort ROC Friese Poort heeft de heer H.W. (Remco) Meijerink benoemd als voorzitter van het College van Bestuur. Remco Meijerink is sinds 1 januari 2016 lid van het College van Bestuur van ROC Friese Poort en volgt Micha van Akkeren op als voorzitter.
Samenwerking ROC Friese Poort en Thuiszorg het Friese Land ROC Friese Poort en Thuiszorg Het Friese Land slaan de handen ineen. Woensdag 4 oktober was de aftrap van de samenwerking in de Kanselarij in Leeuwarden. 

Pagina's