Voor een cocktailbar met een goede vibe moet je bij mij zijn

‘La vida loca’

Voor een cocktailbar met een goede vibe moet je bij mij zijn. Het horecabloed stroomt door mijn aderen. Mijn zus en mijn moeder werken ook in de horeca en toen ik klein was hielp ik mijn moeder al met bediening aan tafel. Het sociale contact met mensen vind ik erg belangrijk in mijn werk. Het liefst open ik later mijn bar in een drukke stad. Met chille stoelen, goede muziek en lekkere hapjes geef ik mijn gasten een vakantiegevoel, maar dan in eigen land.

Voordat ik mijn eigen cocktailbar open, wil ik nog veel leren over sterke dranken en mixdrankjes. Als we die theorie  in de lessen behandelen let ik altijd extra goed op. In het tweede jaar krijgen we een cursus over sterke drank, daar kijk ik erg naar uit. Sowieso wil ik een cocktailcertificaat halen.
Tijdens mijn eerstejaarsstage bij ’t Gerecht in Heerenveen heb ik al veel kunnen leren over mijn passie. Het is een boetiekhotel en Grandcafé. Daar serveren ze uiteraard eten, maar het gaat voornamelijk om de lekkere drankjes en de goede intieme sfeer die er hangt. Zij doen gewoon net dat beetje extra om het gasten naar de zin te maken, dat wil ik later ook in mijn bar.”