Communicatie

Opleiding in beeld

Past Communicatie bij jou?

Wil je effectiever communiceren? Bijvoorbeeld met je collega’s, klanten of cliënten? Wij bieden bedrijven diverse communicatietrainingen die helemaal op maat kunnen worden gemaakt. Naast trainingen als klantgericht communiceren, effectief communiceren en timemanagement hebben we ook trainingen om te leren omgaan met ongewenst gedrag, zoals agressie.

Al deze trainingen zorgen ervoor dat je je werk effectiever kunt doen en met meer plezier.

Jouw eigenschappen

  • Je wilt effectiever communiceren.
  • Je wilt collega’s, klanten of cliënten goed van dienst zijn.
  • Je wilt je werk met plezier en efficiënt doen.


Mogelijke beroepen

Communicatie is in alle beroepen belangrijk, met name in de Zorg en Welzijnsbranche. De communicatie tussen hulpverlener en patiënt is een essentieel onderdeel van goede zorg, vooral om een vertrouwensrelatie met de patiënt op te bouwen. Wij hebben veel ervaring met op maat gemaakte korte cursussen voor organisaties en instellingen in de Zorg en Welzijn. Deze korte cursussen worden voor een groep medewerkers op locatie (in-company) verzorgd. De cursussen worden afgestemd op het niveau en de mogelijkheden van de werknemers en op de specifieke wensen van de organisatie.

Twijfel je nog?

Neem dan contact met ons op. In een (telefonisch) gesprek kunnen we je begeleiden in je keuze.

 

Agenda

Informatieavond

Kom alles te weten over onze mbo-opleidingen. Bezoek de informatieavond.

Nieuws

Nieuwe ICT-cursussen met subsidie

Via het Sectorplan CA-ICT kan er voor de volgende ICT-cursussen voor volwassenen voor ruim 30% subsidie aangevraagd worden.