Volwassenenonderwijs

Bij ROC Friese Poort kun je als volwassene opleidingen, trainingen en cursussen volgen. Je kunt kiezen voor een reguliere mbo-opleiding of voor een traject op maat van ROC Friese Poort Bedrijfsopleidingen. Bij ons sta jij als volwassene centraal. Alle aandacht voor jou.

Daarom kies je voor ROC Friese Poort

  • Versneld met meerdere startmomenten per jaar
  • Goed te combineren met werk en/of gezin
  • Professioneel, klassikaal onderwijs
  • Persoonlijke begeleiding
  • Uitstroom met mbo- / branchediploma of certificaat
  • Scholing biedt nieuwe perspectieven

Meer over de mogelijkheden

De opleidingen, cursussen en trainingen van het volwassenenonderwijs van ROC Friese Poort zijn voor iedereen die zich wil ontwikkelen, van particulieren tot medewerkers van bedrijven. Wil je je bijvoorbeeld specialiseren in je huidige functie, een erkend diploma halen of terugkeren op de arbeidsmarkt? Dan helpen wij je graag verder. Dit doen we door je persoonlijk te adviseren bij de keuze van je opleiding en je te begeleiden tijdens je opleiding.

Jouw ervaring heeft waarde
Heb je al veel geleerd in de dagelijkse praktijk van je werk? Dat heeft ook waarde! Je kunt deze waarde laten erkennen met een Ervaringscertificaat (EVC). Je laat je competenties en capaciteiten officieel beoordelen. ROC Friese Poort Bedrijfsopleidingen is een erkend EVC-aanbieder en kan het gehele EVC-traject voor je verzorgen.

NIEUW: Eén loket volwassenenonderwijs maritieme sector
Het scholingsaanbod van Maritieme Opleidingen Urk (MarOpUrk) en Kennis Instituut Veiligheid (K.I.V.) op Urk is per 1 augustus 2015 ondergebracht bij ROC Friese Poort Bedrijfsopleidingen.
> Lees meer over onze samenwerking met MarOpUrk en K.I.V.

ROC Friese Poort Bedrijfsopleidingen op een rijtje:

 

Erkende kwaliteit

Contact

Voor vragen over scholingstrajecten voor volwassenen (21 jaar en ouder) en scholingsmogelijkheden voor bedrijven kun je contact opnemen met:

ROC Friese Poort Bedrijfsopleidingen
Telefoon: 058 - 233 99 66
E-mail: volwassenen@rocfriesepoort.nl

Of neem, namens je organisatie, contact op met onze opleidingsadviseurs.

Bezoekadres: Anne Wadmanwei 6, 8914 BD Leeuwarden
Postadres: Postbus 136, 8900 AC Leeuwarden 

  

Actueel

Informatieavond

Kom alles te weten over onze mbo-opleidingen. Bezoek de informatieavond.

Nieuwe ICT-cursussen met subsidie

Via het Sectorplan CA-ICT kan er voor de volgende ICT-cursussen voor volwassenen voor ruim 30% subsidie aangevraagd worden.

Diplomaregen voor BBL-studenten in woonzorgcentrum Rikkingahof

Op 24 september vond de diplomering plaats van de tweede groep uitkeringsgerechtigden die de afgelopen 2,5 jaar deelnamen aan een gezamenlijk initiatief van Zorggroep Liante, Gemeente Ooststellingwerf, ROC Friese Poort Bedrijfsopleidingen en ROC Friese Poort vestiging Drachten.