Volwassenen

Omgaan met agressie en weerbaarheid

Maatwerktraject voor organisaties

Een patiënt die van zich afslaat, een scheldende klant, een dreigende passagier in de bus of een collega die voortdurende kleinerende opmerkingen maakt. Heb jij hier wel eens mee te maken? Agressie op de werkvloer zorgt voor moeilijke en spanningsvolle situaties. Tijdens deze training leer je te herkennen met welk soort agressie je te maken hebt. Wat is de invloed van je eigen houding en gedrag? En hoe kun je met de juiste manier van communiceren conflicten oplossen? Je ervaart wat het effect is van aangeleerde de-escalerende (gespreks)technieken.

Stages

Inhoud

Bij de training zijn situaties uit de eigen beroepspraktijk het uitgangspunt. In overleg kunnen er vaardigheden of competenties aan de lesstof worden toegevoegd.

Studielast

Studieduurin overleg met de organisatie
Lesmomentin overleg met de organisatie

Toelating

Deze training is een maatwerktraject voor organisaties. Vanaf tien cursisten kan de training ook in-company worden verzorgd. Individuele instroom is helaas niet mogelijk.

Examen

Er is geen afsluitend examen.

Diploma

Je ontvangt een bewijs van deelname van ROC Friese Poort Bedrijfsopleidingen.

Kosten

Scholingskostenmaatwerk
Totaalprijs (bij betaling ineens)maatwerk
BTWvrijgesteld

Startdata

Ervaringen van onze studenten

Vergelijkbare opleidingen

Veelgestelde vragen volwassenen

Veelgestelde vragen volwassenen

  • Ja, de meeste volwassenenopleidingen kun je in termijnen betalen, wanneer een opleiding langer duurt dan 3 maanden en boven de € 200 is. Bij de betreffende opleidingsinformatie staat aangegeven of je in termijnen kunt betalen. Hou er rekening mee dat er bij betaling in termijnen een termijntoeslag in rekening wordt gebracht (€ 8,80 per termijn).

  • Er is geen leeftijdsgrens aan werken in de zorg. Voor een baan in de zorg ben je nooit te oud. Veel zorgvragers vinden een ‘ervaren’ medewerker juist prettig. Wel moet je lichamelijke gezondheid het toelaten om te werken in de zorg.

Contact

Pietsje

Al je vragen kun je aan ons stellen via:

Telefoon nr.
058-233 99 66