Logistiek medewerker MBO 2 BBL traject via TOLO

Voor volwassenen
Logistiek medewerker MBO 2 BBL traject via TOLO
Crebo 25371

Ben jij nauwkeurig en wil je zorgen dat goederen op de juiste plaats in het magazijn terecht komen? Kies dan het BBL-traject via TOLO (Toekomst in de Logistiek). Dat is werk en opleiding op de bedrijven. Om je goed te kunnen begeleiden is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Duur i Tijdens het intakegesprek wordt een inschatting en advies over jouw individuele opleidingsduur gegeven. Versnelling kan op basis van relevante werkervaring, vooropleiding en beschikbare tijd.
1 jaar
Niveau
2
Locatie(s)
Incompany
Lesmoment
ochtend, middag
Kosten
Scholingskosten Wordt betaald door TOLO
Eerstvolgende startdatum
nader te bepalen Sneek

Stages

Inhoud

Tijdens jouw BBL-opleiding bij topbedrijven in Sudwest Fryslan en Noordoost Polder krijg jij samen met je collega’s les op de bedrijven. Geen heen en weer gereis naar school, want de school komt naar jou toe! ROC Friese Poort verzorgt de lessen en STL begeleidt je intensief. TOLO, Jobz-on, ROC Friese Poort, Dinkla Verkeersopleidingen, Hoekstra Transport Sneek in samenwerking met STL bieden jou een bijzondere kans.

Je zorgt er voor dat de juiste producten op de juiste tijd en juiste plaats in het magazijn zijn. Je voert werkzaamheden uit die met de productenstroom te maken hebben. Denk hierbij aan het lossen, controleren, inslaan, inventariseren, verzamelen, stickeren, verplaatsen, sorteren en verzendklaar maken van producten. De doet dit werk nauwkeurig, veilig en snel. Je werkt nauw samen met je teamgenoten.

Alle voordelen op een rij

 • Goed salaris tijdens je opleiding
 • Garantie op een baan
 • Scholing op het bedrijf
 • Gratis: veiligheidsschoenen, arbotraining én heftrucktraining
 • Volop doorgroeimogelijkheden

Je krijgt de volgende Vakken

 • ontvangen van goederen
 • verzamelen van goederen
 • verzenden van goederen
 • studieloopbaanbegeleiding
 • Nederlands
 • Loopbaan en burgerschap
 • rekenen
 • keuzedeel

Studielast

 mbo werken-leren 
Studieduur1 jaar
Leeruren8 lesuren (1 dag) en circa 8 uur zelfstudie per week
Stage/werkcirca 24 uur per week (650 uur per jaar)
LesmomentMaandag van 8.30 – 15.45 uur, schoolvakanties vrij

Toelating

Minimaal diploma entree, diploma lbo, vbo, vmbo, mavo basisberoepsgerichte, kaderberoepsgerichte, gemengde of theoretische leerweg of een gelijkwaardig diploma of een overgangsbewijs naar 4 havoHeb je geen toereikende vooropleiding, dan adviseren we je tijdens het intakegesprek over je mogelijkheden. De opleiding start bij voldoende deelname.

Examen

Je maakt verschillende examens in zowel theorie als praktijk. Daarnaast maak je de (landelijke) examens taal en rekenen en voldoe je aan de inspanningsverplichting voor het onderdeel loopbaan en burgerschap.

Stage / werkplek

Tijdens de opleiding werk je bij een leerwerkbedrijf.

 

Diploma

Als je alle onderdelen goed hebt doorlopen en voldoet aan alle exameneisen, ontvang je het mbo-diploma Logistiek medewerker op niveau 2.

Werken

Je gaat aan de slag bij een van de leerwerkbedrijven.

Kosten

 BBL
ScholingskostenWordt betaald door TOLO
Lesmateriaal
Examenkosten
Prijs (bij betaling 1x)Wordt betaald door TOLO
Bijkomende kosten
BOL

De scholingskosten betreffen het jaarlijkse lesgeld dat je voor een mbo-opleiding moet betalen aan DUO (Dienst Uitvoering Onderwijs) als je op 1 augustus 18 jaar of ouder bent. Bijkomende kosten zijn niet bij de totaalprijs inbegrepen. Dit betreffen kosten voor het lesmateriaal, zoals boeken, dat je dient aan te schaffen. Tevens kan een bijdrage worden gevraagd voor bijvoorbeeld een excursie of een werkweek.

Meer over kosten in het mbo

Startdata

BBL

Ervaringen van onze studenten

Veelgestelde vragen volwassenen

Veelgestelde vragen volwassenen

 • Ons onderwijs wordt zó ingericht dat de begeleiding aansluit bij je leerbehoefte. We willen een zo goed mogelijk beeld krijgen van jouw wensen en mogelijkheden. Daarom hebben wij een uitgebreide en zorgvuldige voorlichting en intake. Wij zetten ruimschoots in op persoonlijke studieloopbaanbegeleiding en begeleiding bij beroepspraktijkvorming (stage). Daarnaast kan je gebruik maken van allerlei faciliteiten, zoals extra ondersteuning vanuit het taal- en rekencentrum.

Contact

Pietsje

Al je vragen kun je aan ons stellen via:

Telefoon nr.