Werken in de horeca is veelzijdig en afwisselend. In de bediening informeer je gasten over de gerechten en dranken die op de menukaart staan. Je bent dus goed op de hoogte van de ingrediënten en bereidingswijze van de gerechten.
Stages
Inhoud
Tijdens de training leer je communiceren met de gasten en alert te zijn op hun wensen. Je leert draagtechnieken om de gerechten en dranken uit te serveren. Daarnaast leer je bier tappen en doe je basiskennis op van de verschillende wijnen.
Je krijgt de volgende Vakken
- communicatie
- bier tappen
- draagtechnieken
- basis wijnkennis
Studielast
Studieduur | 1 dag |
Leeruren | 8 lesuren (1 dag) en circa 5 uur zelfstudie per week |
Lesmoment | in overleg |
Toelating
Er zijn geen specifieke toelatingseisen van toepassing. Er wordt gestart bij voldoende deelname. Je kunt in overleg wekelijks starten.
Examen
Er is geen afsluitend examen.
Diploma
Na afloop van de training ontvang je een bewijs van deelname van ROC Friese Poort Bedrijfsopleidingen. Het niveau van deze training is vergelijkbaar met mbo-niveau 3.
Kosten
Scholingskosten | € 160,00 |
---|---|
Lesmateriaal | inclusief |
Prijs (bij betaling 1x) | € 160,00 |
BTW | vrijgesteld |
Startdata
Sneek | nader te bepalen Inschrijven |
Ervaringen van onze studenten
Contact

Al je vragen kun je aan ons stellen via: