Horeca basisvaardigheden

Ben jij de volgende held?
Horeca basisvaardigheden

Wil jij graag in de Horeca aan de slag, maar heb je nog geen ervaring? Wil je graag leren hoe je communiceert met gasten, bier tapt en een bepaalde wijn herkent? Dan is deze training echt iets voor jou

Duur
1 dag
Leerweg
Cursus / training
Locatie(s)
Incompany, Sneek
Lesmoment
middag, avond
Kosten
Scholingskosten € 160,00
Eerstvolgende startdatum
september 2021 Sneek

Werken in de horeca is veelzijdig en afwisselend. In de bediening informeer je gasten over de gerechten en dranken die op de menukaart staan. Je bent dus goed op de hoogte van de ingrediënten en bereidingswijze van de gerechten.

Stages

Inhoud

Tijdens de training leer je communiceren met de gasten en alert te zijn op hun wensen. Je leert draagtechnieken om de gerechten en dranken uit te serveren. Daarnaast leer je bier tappen en doe je basiskennis op van de verschillende wijnen.

Je krijgt de volgende Vakken

  • communicatie
  • bier tappen
  • draagtechnieken
  • basis wijnkennis

Studielast

Studieduur1 dag
Leeruren8 lesuren (1 dag) en circa 5 uur zelfstudie per week
Lesmomentin overleg

 

Toelating

Er zijn geen specifieke toelatingseisen van toepassing. Er wordt gestart bij voldoende deelname. Je kunt in overleg wekelijks starten.

Examen

Er is geen afsluitend examen.

Diploma

Na afloop van de training ontvang je een bewijs van deelname van ROC Friese Poort Bedrijfsopleidingen. Het niveau van deze training is vergelijkbaar met mbo-niveau 3.

Kosten

Scholingskosten€ 160,00
Lesmateriaalinclusief
Prijs (bij betaling 1x)€ 160,00
BTWvrijgesteld

Startdata

Ervaringen van onze studenten

Vergelijkbare opleidingen

Veelgestelde vragen volwassenen

Veelgestelde vragen volwassenen

  • Ons onderwijs wordt zó ingericht dat de begeleiding aansluit bij je leerbehoefte. We willen een zo goed mogelijk beeld krijgen van jouw wensen en mogelijkheden. Daarom hebben wij een uitgebreide en zorgvuldige voorlichting en intake. Wij zetten ruimschoots in op persoonlijke studieloopbaanbegeleiding en begeleiding bij beroepspraktijkvorming (stage). Daarnaast kan je gebruik maken van allerlei faciliteiten, zoals extra ondersteuning vanuit het taal- en rekencentrum.

Contact

Pietsje

Al je vragen kun je aan ons stellen via:

Telefoon nr.