Horeca

Voor volwassenen
Horeca

Horeca

Werken in de horeca is veelzijdig en afwisselend. Zo kun je werken in hotels, restaurants, eetcafés, maar ook in attractieparken, congrescentra en cruiseschepen. Je kunt aan de slag in de keuken, in de bediening of als gastheer/gastvrouw of in de toeristische sector. Vind je het geen probleem om ’s avonds of in het weekend te werken? En is gastvrijheid echt iets voor jou? Kies dan een opleiding in de horeca en zorg elke avond voor tevreden gasten

Opleidingen en cursussen

Heeft jouw organisatie behoefte aan een op maat gemaakte korte horecacursussen? Wij verzorgen regelmatig in-company cursussen voor een groep medewerkers op locatie. De cursussen worden afgestemd op het niveau en de mogelijkheden van de medewerkers en op de specifieke wensen van de organisatie. 

MBO-opleidingen

MBO-opleidingen

Brancheopleidingen en cursussen

star-trophy
Uitgelicht
Agenda

Agenda

email-document

Schrijf je in voor de nieuwsbrief volwassenenonderwijs

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

  • Ons onderwijs wordt zó ingericht dat de begeleiding aansluit bij je leerbehoefte. We willen een zo goed mogelijk beeld krijgen van jouw wensen en mogelijkheden. Daarom hebben wij een uitgebreide en zorgvuldige voorlichting en intake. Wij zetten ruimschoots in op persoonlijke studieloopbaanbegeleiding en begeleiding bij beroepspraktijkvorming (stage). Daarnaast kan je gebruik maken van allerlei faciliteiten, zoals extra ondersteuning vanuit het taal- en rekencentrum.

  • Iedere student krijgt in het eerste jaar van de mbo-opleiding een bindend studieadvies. Dit kan positief of negatief zijn. 

    Lees meer over het bindend studieadvies

Contact

Pietsje

Al je vragen kun je aan ons stellen via:

Telefoon
058-233 99 66

Adviesgesprek aanvragen