WFT Basis examentraining

Voor volwassenen
WFT Basis examentraining

Heb jij WFT Basis nodig voor je werk en wil jij je slagingskans verhogen of wil je extra training voor je aankomende herexamen? Dan is deze training echt iets voor jou.

Duur i Tijdens het intakegesprek wordt een inschatting en advies over jouw individuele opleidingsduur gegeven. Versnelling kan op basis van relevante werkervaring, vooropleiding en beschikbare tijd.
2 avonden
Leerweg
Cursus / training
Locatie(s)
Leeuwarden
Lesmoment
avond
Kosten
Scholingskosten € 95,00
Eerstvolgende startdatum
07-09-2020 Leeuwarden

De Wet op het financieel toezicht (WFT) eist dat iedereen die in de financiële dienstverlening actief is een WFT-diploma bezit. Denk hierbij aan verzekeraars, banken, beleggingsinstellingen, tussenpersonen en adviseurs. WFT Basis is voor iedereen die wil werken als medewerker met adviestaken bij financieel dienstverleners of als medewerker met inhoudelijk klantcontact zonder adviestaken.

Stages

Inhoud

Tijdens de examentraining worden alle belangrijke delen uit het examen WFT Basis behandeld. Daarnaast worden er handige tips voor het examen gedeeld.

Een ervaren docent bereid je goed voor op het WFT examen. Je krijgt alle ruimte om vragen te stellen en je krijgt aanwijzingen om het examen vol vertrouwen te maken.

Studielast

Studieduur2 avonden
Leeruren2,5 lesuren per avond
Lesmomentdinsdag

Toelating

Er zijn geen specifieke toelatingseisen van toepassing.

Examen

Deze training heeft geen afsluitend examen. Je dient je WFT Basis examen zelf aan te vragen.

Diploma

Na afloop van de training ontvang je een bewijs van deelname van ROC Friese Poort Bedrijfsopleidingen.

Kosten

Scholingskosten€ 95,00
Lesmateriaalexclusief
Examenkostenexclusief
Totaalprijs (bij betaling ineens)€ 95,00
BTWvrijgesteld
Bijkomende kostencirca € 200,00

De bijkomende kosten zijn niet bij de totaalprijs inbegrepen. Dit betreffen de kosten voor lesmateriaal, die je zelf dient aan te vragen. Als je dit al in je bezit hebt, hoef je dit niet nogmaals aan te schaffen. Ook de kosten voor het examen zijn niet bij de totaalprijs inbegrepen, het examen dien je zelf aan te vragen.

Startdata

Ervaringen van onze studenten

  • Meer dan alleen een school

  • Djoke Rispens

    ''Ik geef geen les wanneer ik zelf niet met de billen bloot ben geweest.''
    Djoke Rispens
Veelgestelde vragen volwassenen

Veelgestelde vragen volwassenen

  • Ons onderwijs wordt zó ingericht dat de begeleiding aansluit bij je leerbehoefte. We willen een zo goed mogelijk beeld krijgen van jouw wensen en mogelijkheden. Daarom hebben wij een uitgebreide en zorgvuldige voorlichting en intake. Wij zetten ruimschoots in op persoonlijke studieloopbaanbegeleiding en begeleiding bij beroepspraktijkvorming (stage). Daarnaast kan je gebruik maken van allerlei faciliteiten, zoals extra ondersteuning vanuit het taal- en rekencentrum.

Contact

Pietsje

Al je vragen kun je aan ons stellen via:

Telefoon nr.
058-233 99 66