Overleg marketing en communicatie medewerkers
Volwassenen
i Dit scholingstraject komt in aanmerking voor STAP-budget. Check of jij in aanmerking komt voor de aanvraag en meld je dan eerst bij ons aan. Vink in de laatste stap van je aanmelding bij subsidie STAP-budget aan. Je ontvangt na je aanmeldingsbevestiging van ons een STAP-aanmeldbewijs. Daarmee vraag je in het betreffende tijdvak STAP-budget aan. Met STAP-budget

Online marketing en het toepassen van e-commerce

Voor volwassenen

Crebo K0519

Tijdens de cursus ga je aan de slag met het bouwen van je eigen webshop. Je bedenkt hiervoor een eigen product en doet onderzoek naar jouw potentiële klanten. Je bekijkt welk online verdienmodel bij jouw product past en start met het vormgeven van je eigen webwinkel. Met behulp van online marketing zorg je ervoor dat jouw doelgroep(en) je weten te vinden. Je optimaliseert de webpagina's voor Google, je leert hoe je nieuwsbrieven kunt opstellen en hoe je gebruikersdata kunt analyseren. Tenslotte ga je aan de slag met een adviesrapport en toon je aan te beschikken over kennis en skills om je eigen webshop te optimaliseren en de online kansen weet om te zetten naar een advies.

Dit is een keuzedeel. Hiermee vergroot jij je mogelijkheden op de arbeidsmarkt en je zorgt voor een betere doorstroming naar een eventuele vervolgopleiding. Meer informatie over dit keuzedeel.

Duur
20 weken
Leerweg
Keuzedeel, Cursus / training
Locatie(s)
Online/zelfstudie
Kosten
Scholingskosten € 495,00
Eerstvolgende startdatum
Drachten Online/zelfstudie

Vakken

  • vormgeven aan instrumenten van een online marketingmix
  • inrichten van een webshop

Studielast

Studieduur20 weken 
Leeruren480 uur
Stage/werkUitvoering in de beroepspraktijk
LesmomentIn overleg

Bij in-company trajecten wordt het lesmoment in samenspraak met de organisatie bepaald.

Toelating

Voor deze cursus is een werk- en denkniveau nodig vergelijkbaar met mbo niveau 3 of 4.

Examen

Aan het eind van de cursus doe je een eindopdracht en vindt er een evaluatie plaats.

Stage/werkplek

Stage/werkplek

Je zorgt zelf voor een erkende stage of werkplek om werkervaring (Beroepspraktijkvorming) op te doen. Als je al een werkgever hebt, zijn daar soms mogelijkheden.

Diploma

Als je het keuzedeel en het examen met voldoende resultaat afsluit ontvang je een mbo-certificaat. Dit certificaat wordt geregistreerd in het diplomaregister van DUO.

Startdata

Drachten
Online/zelfstudie Inschrijven

Gerelateerde opleidingen

Contact

Pietsje

Al je vragen kun je aan ons stellen via:

Telefoon nr.

Veelgestelde vragen volwassenen

Ons onderwijs wordt zó ingericht dat de begeleiding aansluit bij je leerbehoefte. We willen een zo goed mogelijk beeld krijgen van jouw wensen en mogelijkheden. Daarom hebben wij een uitgebreide en zorgvuldige voorlichting en kennismaking. Wij zetten ruimschoots in op persoonlijke studieloopbaanbegeleiding en begeleiding bij beroepspraktijkvorming (stage). Daarnaast kan je gebruik maken van allerlei faciliteiten, zoals extra ondersteuning vanuit het taal- en rekencentrum.

Nee, ROC Friese Poort geeft geen baangarantie wanneer je je diploma hebt behaald. Na het behalen van je diploma ben je wel interessanter geworden voor de arbeidsmarkt en daarmee heb je je kans op een baan vergroot.

We bereiden ons graag voor op je komst, want we vinden het belangrijk dat je de opleiding kiest die bij jou past. Daarom vragen we je om je van te voren aan te melden. Je ontvangt na aanmelding een QR-code in je mail die we scannen bij binnenkomst. Zo blijven we ook na je bezoek in contact en informeren we je over toekomstige voorlichtingen.

Aanmelden

Je kunt een kopie van je diploma opvragen via het opleidingsinstituut waar jij je diploma hebt behaald óf je kunt bij Duo een verklaring aanvragen.