Header Economie
Volwassenen

Economie en Ondernemen

Met een opleiding in economie en ondernemen (zakelijke dienstverlening) kun je bij veel verschillende bedrijven aan de slag. Je kunt kiezen voor een baan in de administratie, financiën, detailhandel of ondernemerschap. Denk bijvoorbeeld aan werken als commercieel medewerker bij financiële bedrijven en handelsondernemingen. Misschien is administratief medewerker bij een woningcorporatie wel iets voor jou. Je kunt ook als office manager (secretaresse) in het midden- en kleinbedrijf of bij een grote organisatie zoals een ziekenhuis of een zorginstelling gaan werken. Ben je ondernemend, klantgericht, enthousiast en vind je het leuk om met veel verschillende mensen om te gaan? Kies dan voor detailhandel of ondernemerschap. Er is zeker ook voor jou een baan die bij je past.

Subsidiemogelijkheden

Vrouw Economie

Opleidingen en cursussen: Titel

Opleidingen en cursussen

Opleidingen en cursussen: Inhoud

In de richting economie en ondernemen (zakelijke dienstverlening) kun je bij ons zowel mbo-opleidingen volgen als branche-erkende opleidingen. De branche-erkende opleidingen zijn vaak modulair opgebouwd. Dat betekent dat je ook één of meerdere losse modules kunt volgen, waarvoor je een certificaat krijgt. Daarnaast verzorgen wij voor medewerkers van organisaties diverse communicatietrainingen op elk niveau, op het gebied van communicatievaardigheden en agressie/weerbaarheid.

een nieuwe stap zetten

Adviesgesprek aanvragen

Aanvragen

Infodag 7 juni

Neem een kijkje op jouw toekomstige school op 7 juni. Tot dan!
07
jun

Schrijf je in voor de nieuwsbrief volwassenenonderwijs

Aanmelden

Studiefonds stichting Neeltje Buis

Heb je niet de financiële middelen om te gaan studeren? Als de opleiding die je wilt volgen maatschappelijk relevant is, met...
16 maart 2023