Home volwassenen

Voor volwassenen

Volwassenonderwijs

Maak je ambitie waar!
Als volwassene kun je bij ROC Friese Poort terecht voor verschillende volwassenenopleidingen, -cursussen en trainingen. Dit volwassenenonderwijs is flexibel ingericht en bedoeld voor zowel particulieren als voor (medewerkers van) organisaties. Persoonlijke aandacht vinden wij belangrijk. Zowel bij je opleidingskeuze als bij de begeleiding gedurende je opleiding. Je zit in de klas met vakgenoten. Daardoor heb je veel raakvlakken en leer je van elkaar. Ons uitgangspunt is dat je met plezier je opleiding volgt en deze met goed resultaat kunt afronden.

Jezelf ontwikkelen in iedere fase van je loopbaan
Met welk doel wil je een opleiding volgen? Wil je meer verantwoordelijkheid? Wil je een andere functie maar heb je niet het juiste papiertje? Wil je heel iets anders gaan doen? Zoek je werk en wil je je kansen vergroten? Wij helpen je graag verder.

Meer dan alleen een school

Louida Taloustan

Ervaringsverhaal van een student uit het volwassenenonderwijs “Voor de toekomst van onze kinderen” Drie keer in de wee...
Louida Taloustan

Natalie Goedegeburen

Natalie Goedegeburen; 'Ik kan in een half jaar mijn koksdiploma halen'
Natalie Goedegeburen1

Manon Pit

Manon Pit: '“Het voelt goed om aan je eigen ontwikkeling te werken”
Manon PIt

Manita Postma

"Ik heb het na mijn opleiding veel drukker gekregen."
Manita Postma

Reihaneh Ebrahimabadi

Ervaringsverhaal van een student uit het volwassenenonderwijs “Ik heb veel geleerd” Sinds februari 2018 woont de Iraan...

Jan van Buiten

Jan van Buiten: 'koksopleiding is een eerste stap naar onze Franse bed & breakfast'
Jan van Buiten met pan.jpg

René Mulder, Online marketing

"Na het volgen van de opleiding Online Marketing heb ik tevens mijn NIMA-certificaat behaald."
René Mulder

Vergelijkbare opleidingen

De nieuwste opleidingen voor jou

Agenda

Agenda

Schrijf je in voor de nieuwsbrief volwassenenonderwijs

Nieuws

Veelgestelde vragen volwassenen

Veelgestelde vragen volwassenen

  • De eerder behaalde resultaten van de genoemde vakken zijn twee jaar geldig. Na deze periode moet je opnieuw examen doen.

  • Wil je je voorbereiden op je toekomstige baan? Op Glassdoor is speciaal voor studenten van ROC Friese Poort informatie beschikbaar gesteld. Je krijgt hier meer inzicht in wat er achter de deuren van bedrijven gebeurt. Lees vacatures, bedrijfsbeoordelingen, arbeidsvoorwaarden en meer.

  • ROC Friese Poort is in bezit van het Keurmerk Blik op Werk. Inburgeraars die bij ons een inburgeringscursus volgen, komen dankzij dit keurmerk in aanmerking voor een lening van Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO).

    keurmerk Blik op Werk

  • Dit hangt mede af van de lasmethode waarmee je werkt of wilt werken. Als beginner start je altijd met niveau 1 of 2. Dit is afhankelijk van of je dagelijks last. Bij twijfel kun je een vrijblijvende proeflas aanvragen door dit aan te geven in de opmerkingen tijdens het aanmelden. Wanneer je vervolgens besluit een lascursus te gaan volgen dan worden er geen kosten in rekening gebracht voor de proeflas. Besluit je na de proeflas van de cursus af te zien dan bedragen de kosten voor deze proeflas € 65,00. Voor niveau 3 en 4 is veel laservaring of een NIL-diploma niveau 2 vereist.

Contact

Pietsje

Al je vragen kun je aan ons stellen via:

Telefoon nr.
058-233 99 66