0900 8 996 996
(normaal tarief)

Routeplanner - geeft koers aan je loopbaan

Maatwerktraining voor bedrijven en herintreders arbeidsmarkt

Halen je medewerkers het beste uit zichzelf? De essentie van persoonlijke verantwoordelijkheid is dat mensen slim gebruik maken van de kansen die zich aandienen, in plaats van wachten op toeval of dat anderen de keuzes voor hen maken.

Daarom kies je voor ROC Friese Poort

  • Versneld en meerdere startmomenten
  • Goed te combineren met werk en/of gezin
  • Professioneel, klassikaal onderwijs
  • Persoonlijke begeleiding

In het kort

Iedereen heeft het in zich om het beste uit zichzelf te halen. De vraag is alleen: hoe doe je dat? Hoe kunnen medewerkers in hun werk en het dagelijkse leven laten zien wat ze kunnen en succesvol zijn?

Eigenaarschap, verantwoordelijkheid nemen, koers bepalen, regie nemen, ondernemend zijn, het zijn allemaal eigenschappen die van belang zijn om succesvol te zijn in het werken en leven in de 21e eeuw. Het effect van Routeplanner is dat medewerkers gaan nadenken over zichzelf, richting bepalen en keuzes maken in hun eigen leven en loopbaan. Het programma Routeplanner stimuleert medewerkers om zich als regisseur van hun eigen leven op te stellen en ondernemend gedrag te vertonen. Het resultaat is dat zij zich voortdurend blijven ontwikkelen tot betrokken professionals, die in staat zijn met veranderingen mee te bewegen en zelfs aan te jagen.

Het is steeds belangrijker dat medewerkers zich persoonlijk ontwikkelen en naast vakvaardigheden meer sociale vaardigheden als zelfregulering en sociaal vermogen beheersen.

 

Meld je direct aan voor deze opleiding
Soort traject:
cursus / training
Duur:Info
in overleg
Lesmoment:
Avond
Overdag
Startdatum: in overleg
Opleidingscode:
68034
Vestigingen:

Je voelt je thuis bij ROC Friese Poort

Alle aandacht voor jou
Persoonlijke aandacht vinden wij erg belangrijk. Zowel bij je opleidingskeuze, maar ook bij de begeleiding tijdens je opleiding. Met vestigingen in Emmeloord, Dokkum, Drachten, Leeuwarden, Sneek en Urk is er altijd een vestiging bij jou in de buurt. Ons uitgangspunt is dat je met plezier je opleiding volgt en deze met goed resultaat kunt afronden. Daarom hebben we ons aanbod zoveel mogelijk op jou afgestemd. 

 

Inhoud

In deze training leren medewerkers veel over zichzelf, de ander en de wereld om hen heen. Ze krijgen inzicht in wie ze zijn, wat ze belangrijk vinden en hoe ze regie kunnen nemen op hun eigen leven. Ze leren wat verantwoordelijkheid nemen betekent, hoe je jezelf als Regisseur kunt opstellen in plaats van in de slachtofferrol te gaan zitten. Daarnaast staat de training stil bij de vraag welke keuzes een succesvolle medewerker maakt en welke overtuigingen en gewoonten daaraan ten grondslag liggen. Ook ondernemend gedrag, de wijze van communiceren, kritisch denken en samenwerken zijn onderwerpen waar de training bij stilstaat. Kortom: de training Routeplanner biedt tal van handvaten om in de huidige, snel veranderende, maatschappij succesvol te zijn in werk en maatschappij als geheel.

De inhoud en duur van de training wordt op maat gemaakt in overleg met de opdrachtgever. Het hoofdaccent ligt op zelfregulering en ondernemend gedrag.
Accepteren van persoonlijke verantwoordelijkheid
Regie nemen door je op te stellen als regisseur
De keuzes van een succesvolle medewerker
Overtuigingen en gewoonten 

Studiebelasting

De inhoud en de duur van de training wordt in overleg met de opdrachtgever bepaald. Dit kan bijvoorbeeld 2 tot 5 dagdelen zijn. Houd rekening met 1 uur voorbereiding. 

Toelating

Voor deze training hoeven medewerkers niet te voldoen aan minimale instroomeisen. Om het maximale rendement uit de training te halen, raden wij medewerkers aan om aan de trainer vooraf een korte CV te overhandigen met daarin hun vooropleiding, vanuit welke bedrijfstak ze afkomstig zijn, korte omschrijving van hun ervaring, motivatie voor deelname, doel van de training, persoonlijke leerdoelen en hun e-mailadressen.

Examen

De training heeft geen afsluitend examen.

Diploma

Indien gewenst ontvangen je medewerkers na afloop een bewijs van deelname van ROC Friese Poort Bedrijfsopleidingen.

Kosten

Totaalprijs (bij betaling ineens):
maatwerk

Prijzen voor deze training zijn op aanvraag. Vraag ons naar een vrijblijvende prijsopgave.
 

Contact

Volwassenenonderwijs
ROC Friese Poort Bedrijfsopleidingen
Telefoon: 058 - 233 99 66
E-mail: volwassenen@rocfriesepoort.nl

Of neem, namens je organisatie, contact op met onze opleidingsadviseurs.
Bezoekadres: Anne Wadmanwei 6 , 8914 BD Leeuwarden

  

Nieuws

Misschien ook interessant

Twijfel je over deze opleiding? Wil je weten wat je nog meer zou kunnen gaan doen? We hebben genoeg opleidingen in dezelfde studierichting!