Finalisten uitblinkende stage 2019

Stem onderaan de pagina op jouw favoriete Uitblinkende stageloper!

De finalisten in de categorie student met een uitblinkende stage zijn:

Linh Ngo 

"Ik ben echt op mijn plek," vertelt Linh over haar stage bij AKO. "Ik houd van boeken en van lezen, deze stage geeft me een fijn gevoel." Linh heeft tijdens haar stage grote stappen gezet in klantcontact. "Ik voel me snel ongemakkelijk bij mensen, maar dankzij deze stage durf ik open te zijn." Linh racet door de verschillende opleidingen en niveaus van ROC Friese Poort. Niveau 2 haalde ze vorig jaar cum-laude. Wanneer ze uiteindelijk niveau 4 versneld gehaald heeft, wil ze door naar het hbo. "Ik wil leraar worden, Engels of Bedrijfseconomie." Ook in haar vrije tijd is Linh veel met ROC Friese Poort bezig. Ze zit in de studentenraad, helpt vaak bij voorlichtingsactiviteiten en op de dag van de leraar deelde ze rozen uit aan haar docenten!

Demi Huizenga

Een stage met uitdaging is wat ze zocht en die vond ze bij ZIENN De Marene: een verzorgingshuis voor oudere dak- en thuislozen. Omdat deze mensen vaak met verslavingen en psychiatrische problematiek kampen, heeft ZIENN het liefst oudere stagiaires die stevig in hun schoenen staan. Demi mag dan wel jong zijn, stevig in haar schoenen staat ze zeker. Ze pakt het werk fantastisch op. Zo fantastisch dat ze haar niet willen laten gaan en contract aanbieden. De aanbiedingen vliegen haar trouwens om de oren. Ook Florastate, een instelling voor mensen met progressieve chronische ziektes zoals ALS en MS, biedt demi een contract aan. Waarom? Omdat Demi zorgvragers in beweging krijgt en een geliefde collega is.

Christiaan Hornes

Christiaan van de opleiding manager/ondernemer horeca is een hardwerkende jongen die vol overgave zijn stage in Luton (Engeland) met een goed heeft afgesloten. Tijdens zijn receptie stage legde Christiaan de lat erg hoog voor zichzelf en dit bleek een mooie uitdaging. Al snel werd hij onderdeel van het team en zodoende heeft hij veel ervaring opgedaan. Hij heeft zich niet uit het veld laten slaan, een enorme persoonlijke groei doorgemaakt en weet nu echt wat hij wil. Tussendoor hield hij nog een leuke blog bij, een echte topper dus!