Student Service Centrum (SSC)

Het Student Service Centrum (SSC) is er voor jou!  

Het kiezen van de juiste opleiding en een goed verloop van je opleiding vinden wij ontzettend belangrijk. Daarom hebben wij in elke vestiging een Student Service Centrum (SSC).

Bij het Student Service Centrum (SSC) kun je terecht voor:  

  • Extra ondersteuning bij je studie  
  • Passend onderwijs  
  • Persoonlijk welzijn
  • Vragen over DUO
  • Andere vragen over jouw opleiding en loopbaan

Ben je op zoek naar een opleiding maar kan je geen keuze maken? Twijfel je of je de juiste opleiding hebt gekozen of zit je niet lekker in je vel vanwege privé omstandigheden? Ben je dyslectisch en wil je hierbij ondersteuning of een dyslexiepasje? Dan kan ons Student Service Centrum (SSC) misschien iets voor je betekenen.
Maar ook een chronische ziekte of sporten op topniveau kunnen een aanleiding zijn voor extra begeleiding. Samen met je studieloopbaanbegeleider en een medewerker van ons SSC ga je op zoek naar de ondersteuning die bij jou past.

Bij het Student Service Centrum (SSC) kun je een aantal gesprekken voeren, een training volgen of een doorverwijzing krijgen. We zoeken samen met jou naar de juiste manier om je te helpen en te begeleiden. Het doel is om te zorgen dat jij met plezier en succes een opleiding volgt en afrondt die bij je past.

Zijn er kosten verbonden aan de diensten van het  het Student Service Centrum?
Voor studenten van ROC Friese Poort zijn de diensten van het Student Service Centrum gratis. Indien je (nog) geen student bent kun je tegen betaling gebruik maken van deze diensten.

Je bent altijd welkom bij het Student Service Centrum!
Heb je vragen over de diensten van het Student Service Centrum of wil je graag gebruik maken van deze diensten? Neem dan contact met je studieloopbaanbegeleider of benader de contactpersoon van het SSC op jouw vestiging.

Kom in contact

Leeuwarden/Dokkum
Minke van der Meulen
mvdmeulen@rocfriesepoort.nl
058 265 52 00

Drachten
Paul de Jong
pdejong@rocfriesepoort.nl
0512 76 77 00

 

Emmeloord/Urk
Tom Giesen
thgiesen@rocfriesepoort.nl
0527 63 48 00

Sneek
Ans Bakker
ahbakker@rocfriesepoort.nl
0515 48 1600