Speciaal voor volwassenen: opleiding Verpleegkundige

Ben jij in het bezit van een mbo-diploma Verzorgende IG of Maatschappelijke zorg (niveau 4) en wil je je omscholen tot verpleegkundige? Dan is deze mbo-opleiding tot Verpleegkundige iets voor jou.

Speciaal voor volwassenen hebben we twee verschillende trajecten om je mbo-diploma verpleegkundige niveau 4 in 3 jaar te behalen. Bij beide trajecten ga je 1 dag per week naar school en doe je minimaal 16 uur per week beroepspraktijkvorming (BPV) op bij een zorg- of welzijnsorganisatie op.

Meld je aan voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

Traject voor Verzorgende IG

Dit doorstroomtraject is speciaal ontwikkeld voor mensen met een mbo-diploma Verzorgende IG of vergelijkbaar. Met dit diploma beschik je over voldoende praktijkuren voor de BIG registratienorm om de opleiding Verpleegkundige in 2,5 – 3 jaar af te kunnen ronden. Afhankelijk van je werkervaring en vooropleiding kun je in aanmerking komen voor een aangepast programma waardoor je sneller je diploma kunt behalen.

Start april 2021 in Sneek en mei 2021 in Drachten

Traject voor Maatschappelijk verzorgenden

Met dit speciale traject krijg je als maatschappelijk zorger alle kennis, houding en vaardigheden aangeboden die nodig zijn om de niveau 4 opleiding Verpleegkundige te volgen. In de eerste 20 weken word je opgeleid tot een startniveau dat nodig is om verder te gaan met de opleiding Verpleegkundige. Het is niet mogelijk om de opleiding te versnellen. 

Start september 2021 in Sneek
Top opleiding

TopopleidingDe opleidingen Verpleegkundige hebben het predicaat “Topopleiding 2021”. De ranking wordt bepaald op basis van de meest recente studentoordelen, studiesuccescijfers en het oordeel van de Onderwijsinspectie.