Terug

Scholingsfonds Maritiem Noordelijk Flevoland

donderdag 14 mei 2020

Werk jij in de maritieme sector? Dan is de scholingsvoucher van het Scholingsfond Maritiem Noordelijk Flevoland misschien wel iets voor jou. 

Het Scholingsfonds Maritiem Noordelijk Flevoland is in het leven geroepen om de beroepsbevolking blijvend inzetbaar te houden op de Maritiem technische arbeidsmarkt in Noordelijk Flevoland. De subsidieregeling stimuleert en maakt scholing in de visserij toegankelijker.

Beroepsvissers moeten allerlei certificaten op zak hebben, denk hierbij aan Basic Safety Fisheries, Medical First Aid en Medical Care. Vaak willen medewerkers van bedrijven de gevraagde kennis en vaardigheden op peil houden of brengen met scholing. Om hen tegemoet te komen in de kosten kunnen zij gebruik maken van de scholingsvoucher van het fonds Maritiem Noordelijk Flevoland.

Scholingsvoucher
Het Scholingsfonds Noordelijk Flevoland biedt tegoedbonnen van €5.000,00 per persoon voor scholing in de maritieme opleidingen en cursussen.

Ben jij werkgever of werknemer in de maritieme sector dan kun je een tegoedbon aanvragen voor scholing. Lees hier meer over de regels en voorwaarden. 

Opleidingen en cursussen
De scholingsvoucher is voor veel opleidingen en cursussen in te zetten.

Maar denk ook aan de korte maritieme cursussen, zoals lascursus en elektrotechniek. Voor deze cursussen is de scholingsvoucher ook in te zetten. 

Kijk hier voor ons maritieme opleidingen of neem contact op met een van onze opleidingsadviseurs. 

Bron: Flevoland.nl