Horeca en Hospitality Management

MBO voor jongeren

Horeca en Hospitality Management

Werken in de horeca is veelzijdig en afwisselend. Je kunt allerlei kanten op. Zo kun je terechtkomen in hotels, restaurants, eetcafés, maar ook in attractieparken, congrescentra en cruiseschepen. Je kunt aan de slag in de keuken, in de bediening of als gastheer/gastvrouw. Ook zijn er opleidingen voor leidinggevenden in de keuken of de bediening, of voor het starten van je eigen horeca-onderneming.

Dit ben jij

  • Je bent gastvrij en klantgericht
  • Je bent netjes en behulpzaam
  • Je bent stressbestendig en flexibel in je werktijden

Veelgestelde vragen

  • Wij helpen je graag de juiste opleiding te kiezen. In verband met de coronacrisis zullen we dat op afstand doen.Laat je gegevens bij ons achter via dit formulier. Zodra wij je gegevens binnen hebben, neemt een van onze decanen contact met je op en helpt je verder met je vraag. 

  • Wanneer je een opleiding hebt gekozen, kun je je digitaal aanmelden via onze website. In verband met de coronacrisis is de aanmelddatum voor het mbo verlengd tot en met 1 mei. Meld je aan voor 1 mei, dan is er voldoende tijd voor een goede intake- en plaatsingsprocedure. Sommige opleidingen hebben een beperkt aantal plaatsen. ROC Friese Poort moet bij deze opleidingen loten (numerus fixus). Wil je een opleiding doen waarvoor wordt geloot, dan meld je je het beste zo vroeg mogelijk aan.

  • Als je vanuit 4 havo overstapt, kun je in het mbo kiezen voor een opleiding op niveau 4. We hebben afspraken met het hbo, zodat je vanuit het mbo versneld door kunt stromen. Wanneer je nog niet zeker weet welke mbo-opleiding je wilt volgen, dan kun je deelnemen aan een speciaal oriëntatie programma van ROC Friese Poort.

  • Om jou een goed beeld te geven van de mogelijkheden bij ROC Friese Poort en je te helpen de juiste mbo-opleiding te kiezen, organiseren wij Open Dagen op:

Contact

Heb je vragen over deze opleiding? Al je vragen kun je aan ons stellen via:

Telefoon nr.