Terug

ROC Friese Poort Bedrijfsopleidingen bestaat 20 jaar

maandag 19 november 2018

Wat 20 jaar geleden begon als een ‘groepje pioniers dat de scholingsopdrachten aan de keukentafel besprak’ is inmiddels uitgegroeid tot een goed georganiseerd bedrijf.

20 jaar volwassenenonderwijs

Wat 20 jaar geleden begon als een ‘groepje pioniers dat de scholingsopdrachten aan de keukentafel besprak’ is inmiddels uitgegroeid tot een goed georganiseerd bedrijf met een flexibel en compleet scholingsaanbod dat aansluit op de trends en ontwikkelingen van vandaag.

Hartelijk bedankt!
ROC Friese Poort heeft in 1998 het middelbaar beroepsonderwijs voor volwassenen en de cursussen en trainingen voor medewerkers van bedrijven ondergebracht in een BV. En dat was nog niet eerder gedaan, dat moesten we zelf uitvinden.

Vanuit een woonhuis in Drachten gaven we samen met de professionals van de verschillende vestigingen van ROC Friese Poort vorm aan ons opleidingsaanbod. Onze klanten hebben ons in de al die jaren goed inzicht gegeven in hun scholingswensen en -behoeften en zijn steeds het uitgangspunt geweest voor de innovaties in ons scholingsaanbod. Bedankt daarvoor! Dankzij jullie hebben we ons steeds verder kunnen ontwikkelen. Soms door vallen en opstaan, maar het is gelukt. 

In de afgelopen 20 jaar hebben we zo’n 50.000 volwassenen bij ROC Friese Poort opgeleid. We zagen oud-studenten hun eigen bedrijf oprichten en volwassen studenten kregen dankzij hun vervolgopleiding binnen het volwassenenonderwijs nieuwe kansen op de arbeidsmarkt. Onze bijscholers maakten een carrièrestap en de omscholers zitten nu op een plek die helemaal bij hun past. En daar hebben we in al die jaren met enthousiasme en voldoening aan bijgedragen!

Op naar de volgende 20 jaar
En we gaan natuurlijk door, zodat onze studenten hun doelen kunnen blijven bereiken dankzij het volwassenenonderwijs van ROC Friese Poort. We zijn er trots op dat we ons scholingsaanbod op zo’n manier hebben samengesteld, dat werk, gezin en opleiding prima te combineren zijn. We bespreken met alle plezier de scholingsmogelijkheden waar jij verder mee komt. Bekijk jouw toekomst op onze website of neem contact met ons op via telefoonnummer 058-2339966 of mail volwassenen@rocfriesepoort.nl.

logo BO