Present Promotions

Voor de organisatie van bijeenkomsten en evenementen

Present Promotions

present promotionsHeeft u hulp nodig bij de organisatie van een zakelijke bijeenkomst, een evenement of personeelsfeest? Present Promotions, een multicultureel onderwijsleerbedrijf, ondersteunt u hierbij. Het onderwijsleerbedrijf kan het evenement van a tot z organiseren, maar u kunt ons ook inschakelen op onderdelen. Bijvoorbeeld het meedenken in het ontwerpen van promotiemateriaal, draaiboeken en natuurlijk de daadwerkelijke organisatie.

Tot slot kunt u bij Present Promotions terecht voor workshops. Hierbij kunt u denken aan het omgaan met verschillende normen en waarden. Bij GlobalGoals 2015, dochteronderneming van Present Promotions, kunt u terecht voor alle projecten, evenementen en onderzoeken met betrekking tot duurzaamheid en de millenniumdoelen.

Present Promotions en GlobalGoals zijn een erkende onderwijsleerbedrijven waar alle taken uitgevoerd worden door studenten van verschillende mbo- en hbo-opleidingen.

Voorbeeld projecten

  • Piter Jelles thuisblijf project
  • Workshops in verschillende vestigingen van ROC Friese Poort

Partners

  • Oranje fonds
  • MBO scholen

Openingstijden

Maandag t/m donderdag: 08.30 - 17.00 uur
Vrijdag: 08.30 - 15.00 uur

Aanmelden

Heeft u een opdracht of project die uitgevoerd kan worden door Present Promotions? Neem vrijblijvend contact en vraag naar de mogelijkheden.

Adres en contact

Present Promotions
Campus Julianalaan 97 (Triangel C2)
8931 AH Leeuwarden

Tel.: (088) 060 25 47

E-mail: presentpromotions@fcroc.nl