0900 8 996 996
(normaal tarief)

Over ROC Friese Poort Bedrijfsopleidingen

Christelijk beroepsonderwijs voor volwassenen

ROC Friese Poort Bedrijfsopleidingen biedt opleidingen waarmee je verder komt. Onze beroepsopleidingen zijn voor iedereen die zich wil ontwikkelen, van particulieren tot medewerkers van bedrijven. Je kunt kiezen voor een mbo- of branche-erkende opleiding, een cursus of training of voor een traject op maat. Wil je je bijvoorbeeld specialiseren in je huidige functie, een erkend diploma halen of terugkeren op de arbeidsmarkt? Je kunt bij ons terecht voor al je vragen over om-, her- en bijscholing. We helpen je graag verder. Je krijgt een persoonlijk advies bij je opleidingskeuze en je wordt begeleid tijdens je opleiding.

Ons uitgangspunt is dat je met plezier je opleiding volgt en deze met goed resultaat kunt afronden. Daarom hebben we ons aanbod zo veel mogelijk op jou afgestemd. Zo kun je bijvoorbeeld zowel in de avonduren als overdag opleidingen bij ons volgen, zodat je je opleiding kunt combineren met werk en/of gezin. Als je het voornemen hebt om een opleiding te gaan doen, wil je vast zo snel mogelijk je diploma halen. Daarom kun je op meerdere momenten per jaar bij ons starten en kun je je opleiding vaak versneld doorlopen. Je kunt opleidingen en cursussen volgen in Leeuwarden, Drachten, Dokkum, Sneek, Emmeloord en Urk.

Onze opleidingen sluiten aan op de praktijk
Onze opleiding brengt jou écht verder. Bijvoorbeeld om je werk beter te kunnen doen of om je te ondersteunen bij het vinden van een nieuwe functie of baan. We werken nauw samen met bedrijven, gemeenten, brancheverenigingen, kenniscentra en instellingen. Deze samenwerking zorgt ervoor dat de inhoud en het aanbod van onze opleidingen aansluiten op de praktijk en ontwikkelingen in jouw vakgebied.

Onze bedrijfsscholen zijn een voorbeeld van de manier waarop leren en werken samenkomen. Als je deelneemt aan een van onze bedrijfsscholen, volg je een werken-leren traject. De vakdocenten van onze bedrijfsscholen verzorgen de praktijkopleiding en je begeleiding. Om werkervaring op te doen, ga je aan de slag in een erkend leerbedrijf. Na het afronden van je opleiding beschik je over een diploma én over werkervaring.

Welke opleidingen en cursussen kun je bij ons volgen?
Je kunt een ruim aanbod van praktijkgerichte (maatwerk)opleidingen, trainingen en cursussen bij ons volgen.

Aandacht en maatwerk
Wilt u met uw bedrijf of instelling een of meerdere cursussen inkopen voor uw medewerkers, dan staan onze opleidingsadviseurs voor u klaar om u te adviseren over de keuze van opleidingen en de fiscale- en subsidieregelingen. Uw medewerkers kunnen opleidingen volgen op een van onze vestigingen of we kunnen uw werknemers incompany opleiden. Wilt u volledig worden ontzorgd op het gebied van scholing? Dan kunnen onze adviseurs een compleet scholingsbeleid opzetten dat aansluit bij uw organisatie en uw scholingsdoelstellingen. U kunt hiervoor contact opnemen met onze opleidingsadviseurs

Digitale nieuwsbrief
We houden je graag op de hoogte van nieuws, activiteiten, wet- en regelgeving, subsidies en fiscale voordelen en de laatste ontwikkelingen op het gebied van scholing. Meld je aan voor onze digitale nieuwsbrief.

Contact
Contactgegevens

Voorwaarden en reglementen
Algemene voorwaarden 
Klachten
Privacy statement