Terug

Oproep stageplekken financiële beroepen

dinsdag 27 november 2018

Momenteel zoeken 21 volwassen BOL-studenten (niveau 2, 3 en 4) een financieel administratieve stageplek.

Heb je wel eens nagedacht over de inzet van een volwassene als mbo-stagiair? Zij staan te trappelen om de arbeidsmarkt te betreden met een erkende mbo-opleiding.

Het werk in de financieel administratieve beroepen verandert, maar wordt niet minder belangrijk. Woorden als Office assistant of Office management vervangen het welbekende begrip ‘secretaresse’ en zijn de nieuwe benamingen van dit beroep.

Oproep stageplekken financiële beroepen
Momenteel zoeken 21 volwassen BOL-studenten (niveau 2, 3 en 4) een financieel administratieve stageplek.

4 goede redenen om stagiaires binnen uw organisatie op te leiden:

  • Een stagiair van nu is je medewerker van morgen
  • Je draagt bij aan voldoende vakmensen in je branche
  • Je klanten waarderen je betrokkenheid in het opleiden van studenten
  • Een student heeft een frisse kijk op het dagelijkse werk in je organisatie

Een mbo-student volgt beroepspraktijkvorming (BPV) bij een erkend leerbedrijf om praktijk- en werkervaring op te doen. De student is een groot deel van de week in je organisatie aan het werk en gaat twee of drie dagen naar school. Een mooie kans om deze student binnen je organisatie op te leiden en in te zetten als medewerker. Dit kan zowel voor jongere als volwassen studenten (21+). Het is van belang om te bekijken welk soort werkzaamheden je een stagiair kunt bieden en op welk niveau deze werkzaamheden liggen.

Heeft je organisatie een stage- of leerwerkplek beschikbaar? Dan kun je deze vacature mailen naar info@rocfriesepoort.nl. Is je organisatie nog geen erkend leerbedrijf? Dan kun je hiervoor een erkenning aanvragen.