Terug

Opleidingspartner Faber Audiovisuals wint prijs tijdens Popgala Noord

woensdag 15 januari 2020

Het bedrijf Faber Audiovisuals uit Sint-Annaparochie heeft bij het Popgala Noord de prijs gewonnen voor de beste technische leverancier. Volgens het juryrapport is het bedrijf de "absolute marktleider op het gebied van LED-technologie".

Het bedrijf Faber Audiovisuals uit Sint-Annaparochie heeft bij het Popgala Noord de prijs gewonnen voor de beste technische leverancier. Volgens het juryrapport is het bedrijf de "absolute marktleider op het gebied van LED-technologie". Faber is een belangrijke partner van ROC Friese Poort. 

"Faber Audiovisuals onderscheidt zich met een eigen opleidingsinstituut en weet hiermee hoogwaardig technisch personeel aan zich te binden, daar waar er een grote krapte is op de markt", staat in het juryrapport. Faber is afgelopen schooljaar samen met ROC Friese Poort een verkorte opleiding gestart. 

Die samenwerking biedt zowel voor Faber als ROC Friese Poort voordelen. Faber leidt studenten op die straks direct in het bedrijf inzetbaar zijn en studenten leren tijdens de opleiding van experts en leren met de modernste technieken. Zoals holografische presentaties. Met deze techniek maak je van jezelf een hologram. Een voorbeeld van deze presentatie is te zien tijdens de Open Dag op vrijdag 24 januari.