Open Dag

Bij ROC Friese Poort vind je opleidingen in heel veel verschillende richtingen voor zowel jongeren als volwassenen. Om jou te helpen bij het maken van een keuze organiseren wij Open Dagen. De volgende Open Dag organiseren wij op vrijdag 27 januari (alle locaties) van 15.00 - 20.00 uur en op zaterdag 28 januari (alleen Urk) van 09.30 - 12.30 uur. Je kunt je onderaan deze pagina aanmelden via het aanmeldformulier.

Open Dag 27 januari (alle locaties)

ROC Friese Poort heeft meerdere locaties in verschillende plaatsen in Friesland en Flevoland. De kans is dus groot dat er ook een locatie bij jou in de buurt is. Om echt een goed beeld te krijgen van de locatie waar jij misschien straks je opleiding gaat volgen, kun je het beste een open dag bezoeken. Tijdens de Open Dag leiden studenten en docenten je rond. Je kunt dan ook vragen stellen aan studenten die de opleiding al doen. 

Open Dag 28 januari (alleen Urk)

Ben jij geïnteresseerd in alles wat vaart over wereldzeeën of op de binnenwateren? Of voel jij je als een vis in het water in de visserijwereld? Op zaterdag 28 januari is onze vestiging op Urk open van 09.30 - 12.30 uur en leiden studenten en docenten je rond. Je kunt dan ook vragen stellen aan studenten die de opleiding al doen. 

Wat kan ik verwachten?

Wat is jouw passie? Bij ROC Friese Poort kun je dat ontdekken. Je krijgt de ruimte om je eigen weg te kiezen. Voor een goede indruk is het leuk om binnen te kijken in onze scholen tijdens de Open Dagen. Je kunt dan ook vragen stellen aan studenten die de opleiding al doen. Onze docenten zijn ook aanwezig om je alle informatie over de opleiding te geven. Heb je al een keuze gemaakt en wil je gewoon de school even zien? Kom dan ook gerust langs. Voor een goede indruk is het altijd leuk om binnen te kijken. Onze studenten leiden je graag rond.

Open Dag Friesland College

Ook het Friesland College organiseert gelijktijdig een Open Dag. Kijk voor meer informatie op https://www.frieslandcollege.nl/hulp-nodig/kom-kijken 

Meld je aan

We bereiden ons graag voor op je komst, want we vinden het belangrijk dat je de opleiding kiest die bij jou past. Meld je daarom hieronder aan voor onze Open Dag.