Open Week

Een mbo-opleiding kiezen is best lastig. Daar kun je wel wat hulp bij gebruiken. ROC Friese Poort helpt je graag bij het ontdekken van een opleiding die bij je past. Tijdens onze Open Week van 16 tot en met 19 november ben je van harte welkom om kennis te maken met de vele mbo-opleidingen die we aanbieden.

Wat is een Open Week?

In plaats van een Open Dag, waar je vrij rond kunt lopen in onze vestigingen, organiseren wij een Open Week van 16 tot en met 19 november. Tijdens deze week kun je op vaste tijdstippen een kijkje nemen bij een studierichting naar keuze. Hiervoor moet je je aanmelden. Ons aanmeldsysteem komt binnenkort online.

Locaties: Leeuwarden, Dokkum, Emmeloord, Urk, Drachten, Sneek 
Tijden: 16.00 tot 20.00 uur  

Ontdek ons brede aanbod

Op ROC Friese Poort vind je opleidingen in 13 richtingen. Welke richting kies jij?

Ik heb studieadvies nodig bij wie kan ik terecht?

Wil je informatie over een opleiding of heb je hulp nodig bij het maken van een studiekeuze? Laat dan je gegevens bij ons achter via dit formulier en wij nemen contact met jou op. Ook vragen over aanmelden en intake kun je hierop kwijt. Zodra wij je gegevens binnen hebben, neemt een van onze decanen contact met je op en helpt je verder met je vraag.

>> Stel je vraag >>

Ik weet nog niet welke opleiding ik wil volgen, wat nu?

Wij helpen je graag de juiste opleiding te kiezen. In verband met de coronacrisis zullen we dat op afstand doen. Laat je gegevens bij ons achter via dit formulier. Zodra wij je gegevens binnen hebben, neemt een van onze decanen contact met je op en helpt je verder met je vraag.

>> Stel je vraag >>