Open Dag

Bij ROC Friese Poort vind je opleidingen in heel veel verschillende richtingen voor zowel jongeren als volwassenen. Om jou te helpen bij het maken van een keuze organiseren wij Open Dagen. De volgende Open Dag organiseren wij op donderdag 17 november van 15.00 - 20.00 uur. Meld je via het formulier hieronder aan. 

Open Dag 17 november

ROC Friese Poort heeft meerdere locaties in verschillende plaatsen in Friesland en Flevoland. De kans is dus groot dat er ook een locatie bij jou in de buurt is. Om echt een goed beeld te krijgen van de locatie waar jij misschien straks je opleiding gaat volgen, kun je het beste een open dag bezoeken. Tijdens de Open Dag leiden studenten en docenten je rond. Je kunt dan ook vragen stellen aan studenten die de opleiding al doen. 

Wat kan ik verwachten?

Wat is jouw passie? Bij ROC Friese Poort kun je dat ontdekken. Je krijgt de ruimte om je eigen weg te kiezen. Voor een goede indruk is het leuk om binnen te kijken in onze scholen tijdens de Open Dagen. Je kunt dan ook vragen stellen aan studenten die de opleiding al doen. Onze docenten zijn ook aanwezig om je alle informatie over de opleiding te geven. Heb je al een keuze gemaakt en wil je gewoon de school even zien? Kom dan ook gerust langs. Voor een goede indruk is het altijd leuk om binnen te kijken. Onze studenten leiden je graag rond.

Meld je aan

We bereiden ons graag voor op je komst, want we vinden het belangrijk dat je de opleiding kiest die bij jou past. Daarom vragen we je om onderstaand aanmeldformulier in te vullen. Je ontvangt na aanmelding een QR-code in je mail die we scannen bij binnenkomst. Zo blijven we ook na je bezoek in contact en informeren we je over toekomstige voorlichtingen.