Nominatie bijzonder verhaal

Om een student met een bijzonder verhaal te nomineren vul je het onderstaande formulier in. Voordat je gaat nomineren is het belangrijk om te weten wat wij verstaan onder een student met een bijzonder verhaal. Hieronder een omschrijving van deze categorie.

Studenten met een bijzonder verhaal zijn studenten waarbij studeren niet vanzelf gaat. Studenten die niet zonder slag of stoot hun opleiding kunnen afronden of die bijvoorbeeld voor de start van een opleiding bij ROC Friese Poort al veel hebben meegemaakt. Moeilijke en uitzonderlijke omstandigheden kunnen het volgen van een opleiding lastiger maken. Dat deze studenten -ondanks de moeilijke weg die zij moeten bewandelen- hun doelen weten te behalen, hun opleiding afronden en heel goed terechtkomen maakt deze studenten bijzonder. Het is bewonderenswaardig om te zien hoe zij onder deze omstandigheden toch een geweldige prestatie neerzetten. ROC Friese Poort is ontzettend trots op deze studenten!

Studenten met een bijzonder verhaal zijn bijvoorbeeld ook de klasgenoten die zich buitengewoon voor een ander inzetten. Dit kan zijn op stage, of bijvoorbeeld in het buitenland of met vrijwilligerswerk. 

Ken jij een student met een bijzonder verhaal? Vul dan onderstaand formulier zo volledig mogelijk in. De drie studenten die in deze categorie naar de feestelijke uitreiking gaan, worden in het zonnetje gezet en geïnterviewd door Pip Pellens. De feestelijke uitreiking is op maandag 20 april 2020 in Schouwburg De Lawei in Drachten.