0900 8 996 996
(normaal tarief)

Winterwonderland in de vestiging Drachten

Geplaatst op 27 februari 2018

Eerstejaars studenten van de opleiding Onderwijsassistent en Pedagogisch Werk hebben verschillende winterwonderlandjes gemaakt.

De studenten kregen de opdracht om met een groep een thematafel in te richten met zelfgemaakte onderdelen. Deze onderdelen moesten op een creatieve manier worden gerangschikt, overzichtelijk en netjes en sfeervol zijn.

Daarnaast kregen ze de opdracht om zelf een thema te bedenken binnen de wintersferen en daaraan een leerdoel op het gebied van taal toe te voegen. De studenten hebben vier blokuren hier aan gewerkt.

Door het werken aan deze opdracht hebben ze laten zien dat ze een thematafel voor kinderen van de basisschool en de BSO/kinderopvang kunnen maken.

   

   

Meer nieuws

Zeven medailles voor studenten ROC Friese Poort bij nationaal vakkampioenschap Skills Heroes Zeven studenten van ROC Friese Poort vielen zaterdag 17 maart in de prijzen bij de nationale vakkampioenschappen Skills Heroes in Overijssel. Vier keer zilver en drie keer brons.
Diplomering Verzorgende IG Patyna en Hof en Hiem Op donderdag 22 februari 2018 namen 15 werknemers van Patyna en Hof en Hiem hun diploma Verzorgende IG in ontvangst. Medewerkers verzorgende van Patyna en Hof en Hiem volgden in een samengestelde groep het opleidingstraject tot Verzorgende IG.
Diplomering derde groep mbo Verpleegkundige Kwadrantgroep Op dinsdag 20 februari 2018 nam de derde groep van de Kwadrantgroep het mbo-diploma Verpleegkundige niveau 4 in ontvangst. In april starten weer twee groepen zij-instromer Verzorgende IG bekostigd vanuit Sectorplus gelden.
Diplomering Verpleegkunde medewerkers Paletgroep Op donderdag 15 maart 2018 namen 7 medewerkers van de Paletgroep hun mbo-diploma Verpleegkunde in ontvangst!
Terugblik NLdoet Drachten Eerstejaars studenten van de opleiding Maatschappelijke Zorg gingen vrijdag 9 maart jl. in actie voor NLdoet. De studenten gingen aan de slag bij diverse zorginstellingen in de omgeving van Drachten.

Pagina's