0900 8 996 996
(normaal tarief)

Winterwonderland in de vestiging Drachten

Geplaatst op 27 februari 2018

Eerstejaars studenten van de opleiding Onderwijsassistent en Pedagogisch Werk hebben verschillende winterwonderlandjes gemaakt.

De studenten kregen de opdracht om met een groep een thematafel in te richten met zelfgemaakte onderdelen. Deze onderdelen moesten op een creatieve manier worden gerangschikt, overzichtelijk en netjes en sfeervol zijn.

Daarnaast kregen ze de opdracht om zelf een thema te bedenken binnen de wintersferen en daaraan een leerdoel op het gebied van taal toe te voegen. De studenten hebben vier blokuren hier aan gewerkt.

Door het werken aan deze opdracht hebben ze laten zien dat ze een thematafel voor kinderen van de basisschool en de BSO/kinderopvang kunnen maken.

   

   

Meer nieuws

Woningstichting Weststellingwerf in Duurzaam Doen Huis Vrijdag 14 september 2018 volgden ongeveer 35 medewerkers van woningstichting Weststellingwerf een workshop over hoe een woning te verduurzamen. De workshop vond plaats in het Duurzaam Doen Huis van Centrum Duurzaam van ROC Friese Poort. 
Challenge ECOkubus voor bouwstudenten Sneek en Emmeloord Woensdag 12 september 2018 was de aftrap van de Challenge Ecokubus voor tweedejaars bouwstudenten Sneek en Emmeloord onder begeleiding van Frysklab. Het doel van deze Challenge is om samen met Heijmans Woningbouw Noord (Drachten) als opdrachtgever een Ecokubus te ontwerpen en te bouwen voor ROC Friese Poort in Sneek.
Convenant Zorggroep Liante en ROC Friese Poort De jarenlange goede samenwerking tussen ROC Friese Poort en Zorggroep Liante is bekrachtigd met de ondertekening van het convenant. De samenwerking en de resultaten zijn hiermee geborgd en dragen bij aan een leven lang ontwikkelen in de regio. 
Prinsjesdag 2018 promotie van het mbo Zonder mbo'ers geen Prinsjesdag. Van beveiliging tot visagie en van fotografie tot paardenverzorging. Het mbo was ruim aanwezig tijdens Prinsjesdag. 
Nieuw opleidingstraject in de ouderenzorg Zorgorganisaties Patyna en Noorderbreedte zijn op 10 september gestart met een gezamenlijk opleidingstraject in Noordwest Friesland voor zij-instromers. Samen met ROC Friese Poort worden 23 nieuwe medewerkers opgeleid tot maatschappelijk verzorgende. De deelnemers krijgen een vaste betaalde baan in de zorg.

Pagina's