0900 8 996 996
(normaal tarief)

Studenten Mediavormgever – Art en Design organiseren expositie 'ERROR'

Geplaatst op 14 juni 2018

Derdejaars studenten van de opleiding Mediavormgever – Art en Design organiseren samen de eindejaarsexpositie 'ERROR'. Bij de expositie laten zij hun kunstwerken zien waar zij de afgelopen weken mee bezig zijn geweest, van bewerkte fotografie, houtbewerking tot schilderen op groot canvas.

Datum: Vrijdag 15 juni 2018
Tijd: 14.00 uur - 19.00 uur (vrije inloop)
Locatie: ROC Friese Poort 
Splitting 21/23 (gebouw A)
Drachten 

Thema ‘ERROR’
Het thema van de expositie is ‘ERROR’. “Wij hebben tijdens dit eindexamen diverse ‘Error’ momenten ervaren. Het was soms een enorme chaos in ons hoofd, zoveel te doen. We wilden een thema waarin een ieder z’n draai kon vinden. Bij ‘ERROR’ past veel kleur en storing en daarmee kun je mooie dingen bedenken en maken. Daarom hebben we voor dit thema gekozen”, aldus studente Lara Jeanne de Vries.

Organiseren van A tot Z
De expositie is een afstudeeropdracht van de mbo-opleiding Mediavormgever Art en Design. De studenten zijn de afgelopen weken bezig geweest om alles tot in de puntjes te regelen. Lara Jeanne: “In groepjes kregen we allen een opdracht. Het ene groepje was bijvoorbeeld was verantwoordelijk voor de financiën en de ander voor promotie. Het was een enorme klus, maar het is gelukt! We hebben met elkaar een mooie expositie neergezet. Ook was het een leuk en zeer leerzaam project waarbij je veel met elkaar moet samenwerken. Ik heb na 3 jaar mijn medestudenten nog beter leren kennen. Je verrast elkaar met leuke ideeën.”

Benieuwd naar het werk van deze studenten? 
Je bent vrijdag 15 juni a.s. van harte welkom!

Meer nieuws

SER aanjager doe-agenda LLO, mbo-scholen als goed voorbeeld aangehaald De MBO Raad heeft de SER geadviseerd om vooral te kijken naar de mogelijkheden die er in het mbo al zijn. Zo hebben Scalda en ROC Friese Poort tijdens de startbijeenkomst in drukbezochte workshops laten zien hoe zij werken met flexibele trajecten voor volwassenen, zowel in het bekostigd onderwijs als in het niet-bekostigd onderwijs. 
Studenten organiseren Zomerfair voor het Leger Des Heils Op woensdag 27 juni organiseren eerstejaars studenten Maatschappelijke Zorg van ROC Friese Poort een Zomerfair. De gehele opbrengst gaat naar het project Vast en Verder van het Leger Des Heils. De fair vindt plaats van 10.00-15.00 uur in de vestigingen Drachten, Leeuwarden, Emmeloord en Sneek.
Midden Yn ’e Mienskip Eventweek voor studenten van ROC Friese Poort Van 26 tot en met 29 juni 2018 staat ROC Friese Poort in Drachten in het teken van Leeuwarden-Fryslân 2018. Tijdens deze ‘Midden Yn ‘e Mienskip Eventweek kunnen studenten en medewerkers genieten van inspirerende workshops, kunst, theater, sport en muziek.
Team Drachten Drie winnaar van het Capture the Flag Event 2018 Ruim 100 ICT-studenten van ROC Friese Poort en medewerkers van Defensie bonden dinsdag 19 juni de strijd met elkaar aan tijdens een Capture the Flag Event in de vestiging Emmeloord. Winnaar van het Event werd ‘Team Drachten Drie’.
Resultaten JOB-Monitor 2018 Vanaf december 2017 konden onze studenten via de JOB-Monitor laten weten wat ze van onze school en hun opleiding vinden. De JOB-Monitor is het grootste landelijke onderzoek dat elke twee jaar in kaart brengt hoe tevreden mbo-studenten over hun onderwijs zijn.

Pagina's