0900 8 996 996
(normaal tarief)

Studenten Mediavormgever – Art en Design organiseren expositie 'ERROR'

Geplaatst op 14 juni 2018

Derdejaars studenten van de opleiding Mediavormgever – Art en Design organiseren samen de eindejaarsexpositie 'ERROR'. Bij de expositie laten zij hun kunstwerken zien waar zij de afgelopen weken mee bezig zijn geweest, van bewerkte fotografie, houtbewerking tot schilderen op groot canvas.

Datum: Vrijdag 15 juni 2018
Tijd: 14.00 uur - 19.00 uur (vrije inloop)
Locatie: ROC Friese Poort 
Splitting 21/23 (gebouw A)
Drachten 

Thema ‘ERROR’
Het thema van de expositie is ‘ERROR’. “Wij hebben tijdens dit eindexamen diverse ‘Error’ momenten ervaren. Het was soms een enorme chaos in ons hoofd, zoveel te doen. We wilden een thema waarin een ieder z’n draai kon vinden. Bij ‘ERROR’ past veel kleur en storing en daarmee kun je mooie dingen bedenken en maken. Daarom hebben we voor dit thema gekozen”, aldus studente Lara Jeanne de Vries.

Organiseren van A tot Z
De expositie is een afstudeeropdracht van de mbo-opleiding Mediavormgever Art en Design. De studenten zijn de afgelopen weken bezig geweest om alles tot in de puntjes te regelen. Lara Jeanne: “In groepjes kregen we allen een opdracht. Het ene groepje was bijvoorbeeld was verantwoordelijk voor de financiën en de ander voor promotie. Het was een enorme klus, maar het is gelukt! We hebben met elkaar een mooie expositie neergezet. Ook was het een leuk en zeer leerzaam project waarbij je veel met elkaar moet samenwerken. Ik heb na 3 jaar mijn medestudenten nog beter leren kennen. Je verrast elkaar met leuke ideeën.”

Benieuwd naar het werk van deze studenten? 
Je bent vrijdag 15 juni a.s. van harte welkom!

Meer nieuws

Woningstichting Weststellingwerf in Duurzaam Doen Huis Vrijdag 14 september 2018 volgden ongeveer 35 medewerkers van woningstichting Weststellingwerf een workshop over hoe een woning te verduurzamen. De workshop vond plaats in het Duurzaam Doen Huis van Centrum Duurzaam van ROC Friese Poort. 
Challenge ECOkubus voor bouwstudenten Sneek en Emmeloord Woensdag 12 september 2018 was de aftrap van de Challenge Ecokubus voor tweedejaars bouwstudenten Sneek en Emmeloord onder begeleiding van Frysklab. Het doel van deze Challenge is om samen met Heijmans Woningbouw Noord (Drachten) als opdrachtgever een Ecokubus te ontwerpen en te bouwen voor ROC Friese Poort in Sneek.
Convenant Zorggroep Liante en ROC Friese Poort De jarenlange goede samenwerking tussen ROC Friese Poort en Zorggroep Liante is bekrachtigd met de ondertekening van het convenant. De samenwerking en de resultaten zijn hiermee geborgd en dragen bij aan een leven lang ontwikkelen in de regio. 
Prinsjesdag 2018 promotie van het mbo Zonder mbo'ers geen Prinsjesdag. Van beveiliging tot visagie en van fotografie tot paardenverzorging. Het mbo was ruim aanwezig tijdens Prinsjesdag. 
Nieuw opleidingstraject in de ouderenzorg Zorgorganisaties Patyna en Noorderbreedte zijn op 10 september gestart met een gezamenlijk opleidingstraject in Noordwest Friesland voor zij-instromers. Samen met ROC Friese Poort worden 23 nieuwe medewerkers opgeleid tot maatschappelijk verzorgende. De deelnemers krijgen een vaste betaalde baan in de zorg.

Pagina's