Terug

Restaurant NU gaat verder als Restaurant KIEM

maandag 30 november 2020

De beide opleidingsrestaurants van ROC Friese Poort in Drachten en Sneek veranderen van naam. Restaurant NU gaat verder als Restaurant KIEM.

De beide opleidingsrestaurants van ROC Friese Poort in Drachten en Sneek veranderen van naam. Restaurant NU gaat verder als Restaurant KIEM. In de restaurants staan de studenten van ROC Friese Poort aan het roer. De restaurants en de huisstijl zijn in een nieuw jasje gestoken.

"Stoer, eigenzinnig, lokaal en groen"

Opleidingsmanagers Horeca en Hospitality Management Anneloes van Petersen en Peter Wattel zijn blij met het nieuwe concept. “KIEM past helemaal bij de tijd en de sfeer die wij met onze restaurants willen uitdragen. Het is stoer, eigenzinnig, lokaal en groen,” aldus Anneloes en Peter.

Opleidingsrestaurant
ROC Friese Poort biedt in Drachten en Sneek opleidingen in Horeca en Hospitality Management aan. Van niveau 2 tot en met niveau 4 kunnen studenten daar terecht op het gebied van bediening, keuken en ondernemerschap. Op de beide scholen nemen de studenten een, groot, deel van de horeca voor hun rekening. Restaurant KIEM is daar een onderdeel van.

Normaliter zijn beide restaurants doordeweeks geopend voor gasten. Zowel voor diner als voor lunch. Het is afwachten wanneer de restaurants open mogen en gasten kunnen genieten van de jeugdige gastvrijheid en kunnen proeven van het eten dat de koks in de dop opdienen.

veggies