0900 8 996 996
(normaal tarief)

Nieuwe metaalcursussen

Geplaatst op 02 juni 2017

Beschikken uw medewerkers/uitzendkrachten over de juiste papieren voor hun (toekomstige) functie in de metaal?

Graag attenderen wij u op onze nieuwe kortlopende cursussen in de metaal. Vanaf september 2017 kunt u hier als werkgever/uitzendbureau flexibel gebruik van maken in ons Centrum Fijnmechanica in Drachten.

Cursus Dagen

Frezen > modulaire cursus met keuze uit één of meerdere modules:
1. Conventioneel frezen
2. CNC frezen
3. CNC programmeren Siemens ShopMill
4. CNC programmeren Edgecam
5. CNC programmeren Heidenhain

  
5
5
5
5
5

Draaien > modulaire cursus met keuze uit één of meerdere modules:
1. Conventioneel draaien
2. CNC draaien
3. Teach-In draaien
4. CNC programmeren Edgecam
5. CNC programmeren Siemens ShopTurn

   
5
5
10
5
5
Plaats- en vormtoleranties basis 2
Plaats- en vormtoleranties gevorderden 2
CAD SpaceClaim 2
3D Meettechniek 5
Geometrische meettechniek basis 5
Vlak- en Profielslijpen 10
Tekening lezen in de metaal 2

Naast bovenstaande cursussen kunt u bij ons ook terecht voor diverse lasdisciplines op diverse niveaus.

Onze adviseurs komen graag langs om de scholingsmogelijkheden en eventuele subsidiemogelijkheden met u te bespreken. 

Meer nieuws

Woningstichting Weststellingwerf in Duurzaam Doen Huis Vrijdag 14 september 2018 volgden ongeveer 35 medewerkers van woningstichting Weststellingwerf een workshop over hoe een woning te verduurzamen. De workshop vond plaats in het Duurzaam Doen Huis van Centrum Duurzaam van ROC Friese Poort. 
Challenge ECOkubus voor bouwstudenten Sneek en Emmeloord Woensdag 12 september 2018 was de aftrap van de Challenge Ecokubus voor tweedejaars bouwstudenten Sneek en Emmeloord onder begeleiding van Frysklab. Het doel van deze Challenge is om samen met Heijmans Woningbouw Noord (Drachten) als opdrachtgever een Ecokubus te ontwerpen en te bouwen voor ROC Friese Poort in Sneek.
Convenant Zorggroep Liante en ROC Friese Poort De jarenlange goede samenwerking tussen ROC Friese Poort en Zorggroep Liante is bekrachtigd met de ondertekening van het convenant. De samenwerking en de resultaten zijn hiermee geborgd en dragen bij aan een leven lang ontwikkelen in de regio. 
Prinsjesdag 2018 promotie van het mbo Zonder mbo'ers geen Prinsjesdag. Van beveiliging tot visagie en van fotografie tot paardenverzorging. Het mbo was ruim aanwezig tijdens Prinsjesdag. 
Nieuw opleidingstraject in de ouderenzorg Zorgorganisaties Patyna en Noorderbreedte zijn op 10 september gestart met een gezamenlijk opleidingstraject in Noordwest Friesland voor zij-instromers. Samen met ROC Friese Poort worden 23 nieuwe medewerkers opgeleid tot maatschappelijk verzorgende. De deelnemers krijgen een vaste betaalde baan in de zorg.

Pagina's