0900 8 996 996
(normaal tarief)

Nieuwe metaalcursussen

Geplaatst op 02 juni 2017

Beschikken uw medewerkers/uitzendkrachten over de juiste papieren voor hun (toekomstige) functie in de metaal?

Graag attenderen wij u op onze nieuwe kortlopende cursussen in de metaal. Vanaf september 2017 kunt u hier als werkgever/uitzendbureau flexibel gebruik van maken in ons Centrum Fijnmechanica in Drachten.

Cursus Dagen

Frezen > modulaire cursus met keuze uit één of meerdere modules:
1. Conventioneel frezen
2. CNC frezen
3. CNC programmeren Siemens ShopMill
4. CNC programmeren Edgecam
5. CNC programmeren Heidenhain

  
5
5
5
5
5

Draaien > modulaire cursus met keuze uit één of meerdere modules:
1. Conventioneel draaien
2. CNC draaien
3. Teach-In draaien
4. CNC programmeren Edgecam
5. CNC programmeren Siemens ShopTurn

   
5
5
10
5
5
Plaats- en vormtoleranties basis 2
Plaats- en vormtoleranties gevorderden 2
CAD SpaceClaim 2
3D Meettechniek 5
Geometrische meettechniek basis 5
Vlak- en Profielslijpen 10
Tekening lezen in de metaal 2

Naast bovenstaande cursussen kunt u bij ons ook terecht voor diverse lasdisciplines op diverse niveaus.

Onze adviseurs komen graag langs om de scholingsmogelijkheden en eventuele subsidiemogelijkheden met u te bespreken. 

Meer nieuws

SER aanjager doe-agenda LLO, mbo-scholen als goed voorbeeld aangehaald De MBO Raad heeft de SER geadviseerd om vooral te kijken naar de mogelijkheden die er in het mbo al zijn. Zo hebben Scalda en ROC Friese Poort tijdens de startbijeenkomst in drukbezochte workshops laten zien hoe zij werken met flexibele trajecten voor volwassenen, zowel in het bekostigd onderwijs als in het niet-bekostigd onderwijs. 
Studenten organiseren Zomerfair voor het Leger Des Heils Op woensdag 27 juni organiseren eerstejaars studenten Maatschappelijke Zorg van ROC Friese Poort een Zomerfair. De gehele opbrengst gaat naar het project Vast en Verder van het Leger Des Heils. De fair vindt plaats van 10.00-15.00 uur in de vestigingen Drachten, Leeuwarden, Emmeloord en Sneek.
Midden Yn ’e Mienskip Eventweek voor studenten van ROC Friese Poort Van 26 tot en met 29 juni 2018 staat ROC Friese Poort in Drachten in het teken van Leeuwarden-Fryslân 2018. Tijdens deze ‘Midden Yn ‘e Mienskip Eventweek kunnen studenten en medewerkers genieten van inspirerende workshops, kunst, theater, sport en muziek.
Team Drachten Drie winnaar van het Capture the Flag Event 2018 Ruim 100 ICT-studenten van ROC Friese Poort en medewerkers van Defensie bonden dinsdag 19 juni de strijd met elkaar aan tijdens een Capture the Flag Event in de vestiging Emmeloord. Winnaar van het Event werd ‘Team Drachten Drie’.
Resultaten JOB-Monitor 2018 Vanaf december 2017 konden onze studenten via de JOB-Monitor laten weten wat ze van onze school en hun opleiding vinden. De JOB-Monitor is het grootste landelijke onderzoek dat elke twee jaar in kaart brengt hoe tevreden mbo-studenten over hun onderwijs zijn.

Pagina's