0900 8 996 996
(normaal tarief)

Ben jij werkzoekend? Start met een opleiding en direct een baan in de techniek!

Geplaatst op 28 april 2018

Technische studies bieden snel een baan
De vraag naar technische werken-leren studenten (BBL-ers) vanuit het werkveld is momenteel enorm. Volop kansen voor jou dus! Wil jij werken en leren in de techniek? Grote kans dat je gelijk start met een baan. In de meeste gevallen betaalt je werkgever ook nog eens jouw (metaal)opleiding. Wij krijgen zeer regelmatig de vraag van bedrijven of we nog studenten hebben die via een werken-leren traject willen starten met een volwassenenopleiding. 

Is een technische opleiding iets voor jou? Schrijf je nu in voor een geheel vrijblijvend en kosteloos intakegesprek voor één van onze BBL-opleidingen bij ROC Friese Poort Bedrijfsopleidingen:

Heb je nog geen werkplek? Geen probleem
Door de grote vraag naar BBL-ers vanuit het werkveld ondersteunt ROC Friese Poort bij het zoeken naar een geschikte werkplek.

Wil je precies weten hoe het werkt of heb je aanvullende vragen? Mail naar volwassenen@rocfriesepoort.nl of bel met (058) 233 99 66.

 

Meer nieuws

Studiefinanciering. Hoe zit dat? Als je 18 wordt en een mbo-opleiding volgt, krijg je ook recht op studiefinanciering. Maar hoe vraag je dit aan? En wat zijn de mogelijkheden?
Gouden Schaal voor gezonde schoolkantine De schoolkantine van locatie Wilaarderburen is de eerste van ROC Friese Poort die de Gouden Schaal van het Voedingscentrum in de wacht heeft gesleept omdat het assortiment voor 80% uit gezonde producten bestaat.
Ontbijten met wake up call cyber safety Donderdag 17 mei ontbeten ondernemers in Súdwest-Fryslân met een wake up call cyber safety in Lokaal 55 in Sneek. Stichting Cyber Safety Noord-Nederland gaf een ontbijtsessie om ondernemers bewust te maken van de digitale gevaren en tips om ze te vermijden of bestrijden.
Werkgevers tevreden over afgestudeerde mbo’ers Werkgevers zijn tevreden over de aansluiting van het mbo op de arbeidsmarkt. Dat blijkt uit het rapport dat SBB aan de minister van OCW aanbood. 80% van de werkgevers beoordeelt de beroepsvaardigheden van recent afgestudeerde mbo’ers goed tot zeer goed. 
Solar team Sinnefûgel Sneek tweede plek NK Afgelopen weekend won ons solar team de Sinnefûgel uit Sneek de tweede plek tijdens het NK Zonnebootrace in Akkrum. Een prachtige prestatie! Tijdens de meivakantie hebben studenten en docenten nog hard gewerkt om de boot klaar te maken voor de race. En dat heeft zich uitbetaald in de tweede plek.

Pagina's