Wil jij een (mbo-)opleiding volgen, maar heb je de juiste opleiding nog niet gevonden? Kom dan naar één van onze vestigingen voor de informatieavond.

Een mbo-opleiding kiezen is best lastig. Daar kun je wel wat hulp bij gebruiken. ROC Friese Poort helpt je graag bij het ontdekken van een opleiding die bij je past. Tijdens de informatieavond ben je van harte welkom om kennis te maken met ROC Friese Poort. Wij bieden meer dan 180 verschillende mbo-opleidingen in verschillende richtingen aan. Wij adviseren en helpen je graag bij het maken van de juiste studiekeuze, natuurlijk geheel vrijblijvend. Tijdens de informatieavond zijn de decanen/opleidingsmanagers van onze opleidingen aanwezig om al je vragen te beantwoorden. Je kunt je ook direct inschrijven voor een opleiding of cursus. 

Volwassenen
Wil jij als volwassene een (mbo-)opleiding volgen, maar heb je de juiste opleiding of cursus nog niet gevonden? Ook voor volwassenen zijn er diverse scholingsmogelijkheden. Je kunt kiezen voor een mbo-opleiding, een brancheopleiding, een cursus, training of voor een traject op maat. Wij adviseren en helpen je graag bij het maken van de juiste studiekeuze, natuurlijk geheel vrijblijvend.

We houden rekening met jouw persoonlijke situatie. Ons onderwijs is zó ingericht dat jouw opleiding goed is te combineren met werk en/of gezin. Vaak kun je de opleiding of cursus versneld of in de avonduren volgen en zijn er mogelijkheden voor (online) zelfstudie. Je krijgt les in kleine groepen en je zit met vakgenoten in de klas. Je hebt veel raakvlakken en bovendien leer je ook van elkaar.