Help mij kiezen

Help mij kiezen

Een mbo-opleiding kiezen, is best lastig. Daarom ondersteunen we jou op alle mogelijke manieren bij het maken van een keuze voor een vervolgopleiding.

Hieronder vind je allerlei onderwerpen die je op je gemak kunt bekijken en lezen. Je vindt alle informatie over ROC Friese Poort, onze studierichtingen en opleidingen en over het aanmelden voor een opleiding. Ook kun je via het Stel-je-vraag-formulier vragen aan ons kwijt. Wij zorgen er dan voor dat een van onze medewerkers (een decaan bijvoorbeeld of een docent) rechtstreeks contact met je opneemt.

Vraag een rondleiding aan

Rondlopen in onze gebouwen, kijken waar je straks les krijgt, hoe de praktijkruimtes eruit zien of welke broodjes je in de kantine kunt kopen. Speciaal voor eindexamenkandidaten organiseren we minitours in onze vestigingen. Meld je aan en wij nemen contact met je op voor het inplannen van een rondleiding.

Meld je aan voor een rondleiding >>

 5 tips

 

 

Het kiezen van een opleiding kan natuurlijk best lastig zijn. Daarom hebben we een paar handige tips voor je op een rijtje gezet die je daarbij kunnen helpen.

5 tips

5 tips