0900 8 996 996
(normaal tarief)

De finalisten in de categorie 'Student met een uitblinkende stage' zijn:

 1) Margo Borninkhof - Fotograaf - vestiging Drachten
Margo Borninkhof liep een half jaar stage bij cosmeticabedrijf Herôme. Hier fotografeerde Margo alle producten van Herôme en Koh (cosmetica). Ze heeft zelfs 61 productfilms gemaakt en geëdit voor de website van Herôme. Alle fotografie is ook op Facebook en Instagram gepubliceerd. De kwaliteit van beelden voldeed volkomen aan de wensen en verwachtingen van de opdrachtgever. “Margo heeft zich laten zien als een volwaardige medewerker binnen dit bedrijf. Haar stagebeoordeling is dan ook uitmuntend”, vertelt haar begeleider Gerrit Miedema. 

 

 

2) Nelien Post - Medewerker secretariaat en receptie- vestiging Emmeloord
Nelien komt van het speciaal voortgezet onderwijs. Nu volgt ze de opleiding medewerker secretariaat en receptie. Zij heeft zich bijzonder goed en snel ontwikkeld. Een echte ambassadeur voor de opleiding.

Dit heeft ervoor gezorgd dat ze na tien weken van het eerste leerjaar al mocht stagelopen bij Optima Forma. Vanaf de eerste dag liet Nelien daar zien dat ze over de juiste vaardigheden beschikt voor een beginnend beroepsbeoefenaar. Het receptiewerk pakt zij buitengewoon goed op. Zij is een echte gastvrouw en visitekaartje voor het bedrijf. Ze neemt veel werk uit handen en hielp na vijf weken al mee om een nieuwe medewerker in te werken. Telefoneren (een belangrijk onderdeel binnen de opleiding) gaat erg goed. Daarnaast pakt Nelien gevraagd en ongevraagd allerlei klusjes op. Daarnaast is Nelien erg flexibel. Voor haar is het geen probleem om 's avonds te werken. Ook in de vakantie wilt zij gerust stagelopen. De wekelijkse reflectieverslagen zien er uitstekend uit en de BPV opdrachten zijn uitstekend. Kortom Nelien heeft zich zowel op school als tijdens de stage ontzettend goed ontwikkeld!

 

 

3) Jonathan Mink - Mediaredactiemedewerker - vestiging Drachten
"Niets is hem teveel, je kunt altijd een beroep op hem doen, het maakt niet uit hoe laat, al is het midden in de nacht. Hij heeft een enorme passie voor het vak", aldus zijn begeleidster Irene Mellema. Jonathan Mink heeft een half jaar stage gelopen bij Talpa Radio voor zijn opleiding Mediaredactiemedewerker. Sommige collega’s wisten niet eens dat hij stagiair was, omdat hij volop mee draaide. Jonathan wordt door de stagebegeleiders omschreven als; oplossingsgericht meedenkend, pro-actief en sociaal vaardig. Hij heeft het zo goed gedaan dat hij is opgenomen in een talentenklas van Talpa Radio.

Mijn stem in de categorie 'Student met een uitblinkende stage' gaat naar: