Emmeloord, Espelerlaan

Op onze school in Emmeloord kennen we elkaar. De school is niet zo groot en we nemen de tijd voor persoonlijke aandacht. We luisteren naar je en zijn er om je te helpen. Je voelt je snel thuis. Samen zorgen we ervoor dat jij het beste uit jezelf haalt. 

Adres

Espelerlaan 74
8302 DC Emmeloord

Postbus 118
8300 AC Emmeloord

Openingstijden

Werkdagen 08:00 - 17.00 uur


Diensten

Gratis Wi-Fi
Bushalte voor de deur
Kluisjes om je spullen in op te bergen
Een eigen kapsalon
Gezellige kantine

Paragrafen

Neem alvast een kijkje op de Espelerlaan

Veel van onze studenten komen uit de Noordoostpolder en directe omgeving. Ze vinden het fijn dat ze dichtbij huis een mbo-opleiding kunnen volgen. Ook komen studenten vanuit plaatsen als Kampen, Zwartsluis, Steenwijk of Dronten naar Emmeloord. Ze kiezen vaak voor ons omdat onze school niet zo groot is én heel goed bereikbaar is. De bus stopt voor de deur en we hebben een grote parkeerplaats.

Ontdek Emmeloord

Bekijk alle jongerenopleidingen in Emmeloord

Bekijk alle volwassenenopleidingen in Emmeloord

Keuze voor jou

We bieden veel verschillende opleidingen in Emmeloord, dus er is volop keuze voor jou. Elke opleiding heeft een eigen plekje in het gebouw. Je vindt er veel praktijklokalen waar je met je vak kunt oefenen. Ook is er een gezellige kantine en zijn er plekken om je huiswerk te maken of even lekker te chillen.

In de praktijk

We maken onze opleidingen in nauwe samenwerking met werkgevers. Je gaat dan ook vaak in de praktijk aan de slag met opdrachten. Door onze goede contacten met bedrijven en organisaties, is er voor jou vast een leuke stage- of leerwerkplek vinden.

'Je kunt ons van alles vragen'

Op iedere vestiging kom je ze tegen. Medewerkers van ROC Friese Poort die jou met van alles en nog wat kunnen helpen. In Emmeloord loop je met een vraag gewoon even langs de Servicedesk. Grote kans dat Marijke achter de balie zit. “Ik vertel je graag waar de lokalen zijn of hoe je een kluissleutel krijgt.” Ook kun je een opdracht voor de repro bij Marijke en haar collega’s neerleggen. Het kan dan best zijn dat onze conciërge Jacob het werkstuk dan voor je kopieert. “Maar je komt mij vaker tegen in het gebouw. Misschien zelfs wel bij jou in de klas om uitleg te geven over het gebruik van de kluisjes.” Wat je vraag ook is, stel ze gerust aan Marijke of Jacob of een van de andere collega’s van de facilitaire dienst. Ze zijn er voor jou!

Contactmomenten

Veiligheidsberoepen

Meeloopdag
31 maart 2023 om 08:30
Emmeloord, Espelerlaan
VMBO 2, VMBO 2 – BB, VMBO 2 – KB, VMBO 2 – GL/TL, VMBO 3, VMBO 3 – BB, VMBO 3 – KB, VMBO 3 – GL/TL, VMBO 4, VMBO 4 – BB, VMBO 4 – KB, VMBO 4 – GL/TL en MBO
  • Beveiliger 2
  • Beveiliger 3
Meld je aan

Zorg en Welzijn

Beleefdag
Emmeloord, Espelerlaan
VMBO 2, VMBO 3, VMBO 4, HAVO en MBO
  • Dienstverlening - Helpende Zorg en Welzijn
  • Mbo-Verpleegkundige
  • Verzorgende-IG
Meld je aan

Uiterlijke verzorging

Meeloopdag
Emmeloord, Espelerlaan
VMBO 3, VMBO 4, HAVO en MBO
  • Haarstylist dame
  • Haarstylist heer
  • Kapper
  • Salonmanager dame
  • Salonmanager heer
Meld je aan