Subsidies en fiscale voordelen voor bedrijven

Voordelige scholing van jouw medewerkers

Brancheverenigingen en de overheid bieden diverse mogelijkheden om subsidies te ontvangen op het gebied van scholing van werknemers en studenten in jouw organisatie. Geschoolde werknemers zijn goed voor jouw organisatie.

In de pagina subsidies en fiscale regelingen met betrekking tot scholing hebben wij voor jou alle regelingen ten aanzien van scholing samengevat. De regelingen zijn uitgewerkt per doelgroep, periode, voordeel en een link naar meer informatie. 

Aanvragen subsidie
Als werkgever kun je niet zelf subsidie aanvragen. Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden, neem dan contact op met het O&O-fonds binnen jouw branche. Alle O&O-fondsen hebben loopbaanadviseurs in dienst, die kunnen helpen bij scholings- en opleidingstrajecten voor jouw werknemers. Zij kunnen u informeren of er projecten lopen waar je bij kunt aanhaken. Zij kunnen ook subsidie voor projecten aanvragen.

Subsidiecalculator
Wil je weten voor welke subsidies je in aanmerking komt? Vul de gegevens in bij de subsidiecalculator en bereken de financiële mogelijkheden.

Meer informatie
Wil je meer informatie over de effectieve inzet van subsidies en fiscale voordelen binnen jouw organisatie, gekoppeld aan opleiding en organisatieontwikkeling? Wij helpen je graag verder. Je kunt hiervoor contact opnemen met één van onze opleidingsadviseurs. Je kunt ook de website van de Belastingdienst www.belastingdienst.nl raadplegen.