Home bedrijven

Subsidies en fiscale voordelen voor bedrijven

Voordelige scholing van uw medewerkers

Brancheverenigingen en de overheid bieden diverse mogelijkheden om subsidies te ontvangen op het gebied van scholing van werknemers en studenten in uw organisatie. Geschoolde werknemers zijn goed voor uw organisatie.

In het document Samenvatting subsidies en fiscale regelingen met betrekking tot scholing hebben wij voor u alle regelingen ten aanzien van scholing samengevat. De regelingen zijn uitgewerkt per doelgroep, periode, voordeel en een link naar meer informatie. 

Aanvragen subsidie
Als werkgever kunt u niet zelf subsidie aanvragen. Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden, neem dan contact op met het O&O-fonds binnen uw branche. Alle O&O-fondsen hebben loopbaanadviseurs in dienst, die kunnen helpen bij scholings- en opleidingstrajecten voor uw werknemers. Zij kunnen u informeren of er projecten lopen waar u bij kunt aanhaken. Zij kunnen ook subsidie voor projecten aanvragen.

Subsidiecalculator
Wilt u weten voor welke subsidies u in aanmerking komt? Vul de gegevens in bij de subsidiecalculator en bereken de financiële mogelijkheden.

Meer informatie
Wilt u meer informatie over de effectieve inzet van subsidies en fiscale voordelen binnen uw organisatie, gekoppeld aan opleiding en organisatieontwikkeling? Wij helpen u graag verder. U kunt hiervoor contact opnemen met één van onze opleidingsadviseurs. U kunt ook de website van de Belastingdienst www.belastingdienst.nl raadplegen.