0900 8 996 996
(normaal tarief)

Netwerkdagen Flevoland

Datum: woensdag 11 oktober 2017 14:00 tot 21:00

Kom jij ons op woensdag 11 en donderdag 12 oktober 2017 ook begroeten op de Netwerkdagen Flevoland? Ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf realiseren gemiddeld 70% van hun omzet binnen een straal van 75 km van het bedrijf. Tijdens de netwerkdagen presenteren bedrijven hun bedrijf en vooral de persoon achter het bedrijf. Kennen is gunnen. Kom jij ook netwerken? 

Wij nodigen je van harte uit om onze stand (nr. 116) te bezoeken. Via onderstaande link kun je je registreren voor een gratis toegangskaart, gebruik hiervoor onze uitnodigingscode: FLV00014.

 

 

 

 

 

Wat kunnen wij als opleider voor jongeren, volwassenen en bedrijven voor je (organisatie) betekenen?

Beschikken je medewerkers over voldoende kennis en vaardigheden om de bedrijfsdoelstellingen te realiseren?

Je medewerkers kunnen bij ons in diverse richtingen (versnelde) mbo-opleidingen, branche-erkende avondopleidingen, cursussen of trainingen op maat volgen. We stemmen trajecten af op het niveau en mogelijkheden van de medewerkers en naast verplichte leerstof is er ruimte voor branche-/bedrijfsspecifieke wensen. Onze scholing kan op een van onze opleidingslocaties of in-company verzorgd worden.

Onze opleidingsadviseurs adviseren je graag over de scholingsmogelijkheden en effectieve inzet van subsidies gekoppeld aan opleiding en organisatieontwikkeling. Ook kunnen we je ondersteunen bij het opzetten van een scholingsbeleid dat aansluit bij je organisatie en scholingsdoelstellingen.

Wij spreken je graag tijdens de Netwerkdagen Flevoland bij stand 116!

Woensdag 11 oktober van 14.00-21.00 uur
Donderdag 12 oktober van 14.00-21.00 uur
Bosbadhal Sporthal Emmeloord (Boslaan 28)