Werk maken van je passie

Kennismaken met het mbo door te doen!

Ieder schooljaar organiseren wij Beleefdagen. Afhankelijk van het vmbo-schooljaar waar je in zit, kun je je aanmelden voor een sectororiëntatiedag, een doedag of een meeloopdag. Ben jij tweedejaars vmbo’er en sta jij op het punt een sector te kiezen? Of ben je derdejaars vmbo’er en ben je al aan het rondkijken welke mbo­-opleidingen en scholen voor jou interes­sant zijn? Of sta je al op het punt je definitieve mbo­-op­leiding en school te kiezen in het vierde jaar van het vmbo? In welke fase je ook zit, jij weet het beste welke opleiding bij je past. Om je te helpen de juiste keuze te maken organiseert ROC Friese Poort speciaal voor jou Beleefdagen. Tijdens Beleefdagen loop je een dagje mee met een opleiding of doe je een activiteit die bij de opleiding past. Je kunt dan ook vragen stellen aan studenten die de opleiding al doen.

Meld je aan

Opleidingenmagazine Wijzer

Ons nieuwste opleidingenmagazine Wijzer is uit! In Wijzer vind je belangrijke informatie over het mbo, over studeren bij ROC Friese Poort, onze extra's en natuurlijk de opleidingen die je bij ons kunt volgen. Vraag het magazine aan!

Ik wil WIJZER ontvangen

Altijd een school bij jou in de buurt!

Nieuws

Een leven lang leren

Het gat dichten tussen vraag en aanbod Veel sectoren ervaren een tekort aan kundig personeel. Dat geldt ook voor de metaa...
18 november 2022