Les is meer

Les is meer

World class work place 2020Jouw werk bij ROC Friese Poort doet ertoe. Of je nu voor de klas staat of achter de schermen werkt, je draagt eraan bij dat studenten groeien in hun vak én als mens. Want les is bij ons zoveel meer dan het leren van een vak! Bij ons ontdekken studenten wat ze waardevol vinden in het leven. Wat ze kunnen betekenen voor een ander. Hoe ze hun talenten kunnen inzetten voor een duurzame en sociale wereld. Zo worden ze de vakmensen waar het werkveld om vraagt: wendbaar, betrokken, kritisch denkend en zelfstandig. En staan ze steviger in hun werk en leven. Met zo’n 1600 bevlogen collega’s staan we samen voor waardevol, wendbaar en inspirerend mbo-onderwijs.

Laat je uitdagen

Werken bij ROC Friese Poort gaat over wat je doet én over hoe je bent. Waar voel jij je betrokken bij? Hoe wil jij van betekenis zijn voor studenten en collega’s, ons onderwijs en het continu veranderende werkveld? We zoeken collega’s die bevlogen zijn in hun vak, nieuwsgierig zijn en kennis en innovatie naar binnen brengen. Die wendbaar zijn en een open mind hebben. Voel jij je hierdoor uitgedaagd? Zoek jouw baan bij onze vacatures.

Mis geen enkele vacature

Wil je als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwste vacatures? Meld je aan en ontvang de vacatures in je mailbox.
>> Aanmelden vacature abonnement
,

Medewerkers vertellen

Lisa Jansma

Lisa Jansma, coördinerend docent Haarverzorging en Schoonheidsverzorging is één van onze 1600 collega's.

Pieter Kaptein

Jarenlang was Pieter Kaptein Noordzeevisser en douane declarant, toen hij toe was aan een nieuwe uitdaging.

Marjolein Kuitert

Al een tijdje was Marjolein Kuitert op zoek naar een baan als onderwijskundige in het middelbaar beroepsonderwijs. Vanuit de...