Terug

Webinar circulair koken door Horeca ROC Friese Poort

maandag 08 februari 2021

In het kader van de week van de circulaire economie (1-6 februari) gaf docent Gerard Voskuilen (Horeca Sneek) samen met zijn studenten een (landelijk) webinar over circulair koken.

In het kader van de week van de circulaire economie (1-6 februari) gaf docent Gerard Voskuilen (Horeca Sneek) samen met zijn studenten een (landelijk) webinar over circulair koken. 

Ben je ook voor minder voedselverspilling? Of wil je tips om duurzamer te kopen en te koken? Of wil je geïnspireerd worden om met lokale ingrediënten aan de slag te gaan? Kijk hier de webinar terug die Voskuilen met zijn studenten gaf afgelopen vrijdag 5 februari: https://www.youtube.com/watch?v=_hTKpyzHdfE

LC schreef er een mooi artikel over:

ROC Friese Poort is al jaren volop actief bezig met duurzaam circulair onderwijs. Zoals bijvoorbeeld een actief Centrum Duurzaam, solar teams, energie-neutrale gebouwen in Leeuwarden en Drachten, een koksopleiding die duurzaamheid hoog in het vaandel heeft en nog veel meer.