0900 8 996 996
(normaal tarief)

Voor medewerkers Politie

scholingsmogelijkheden

Landelijke dekking
Als verantwoordelijke voor de inkoop van scholing binnen de Politie krijgt u de meest uiteenlopende vragen van medewerkers omtrent scholing. De ene scholingsvraag is snel beantwoord. Een andere vergt meer uitzoekwerk. Welk scholingstraject voorziet in de behoefte van de medewerker? Is dit passend bij de functie? Waar en wanneer kan de medewerker met de opleiding starten? U wilt graag vlot een passende oplossing bieden.

Wist u dat u dankzij de aanbesteding van de Politie voor het leveren van opleidingen en gerelateerde diensten een partner heeft die u hierbij kan adviseren en met u meedenkt?

ROC Friese Poort Bedrijfsopleidingen is de hoofdaannemer in de aanbesteding met betrekking tot studie en vakopleidingen (perceel 1 ICT, 2 Talen, 3 Vakopleidingen). Bij ROC Friese Poort Bedrijfsopleidingen beschikt u over één loket voor al uw scholingsvragen over mbo- en hbo-opleidingen. Samen met onze partners UPGRADE (ROC A12), Summa College en ISBW bieden wij u een uitstekend en passend scholingsaanbod met een landelijke dekking.

Informatie en aanmelding
Speciaal voor u hebben wij een beveiligde informatiepagina met het scholingsaanbod voor de Politie ingericht. Dit om het overzicht van de scholingsmogelijkheden en het aanmelden van kandidaten voor u te vergemakkelijken. Mocht uw scholingsvraag hier niet direct tussen staan dan kunt u de gewenste informatie opvragen, neem hiervoor contact op met de projectadministratie Politie van ROC Friese Poort Bedrijfsopleidingen.

  • één loket voor al uw scholingsvragen en aanmeldingen
  • landelijke dekking
  • compleet scholingsaanbod
  • advisering
  • mbo- en hbo-opleidingen
  • uw partner voor het Ervaringscertificaat (EVC)

    Werk je bij de Politie en ben je geinteresseerd in EVC? Kijk dan op de EVC-Politie pagina.