0900 8 996 996
(normaal tarief)

Taal- en rekencentrum

Opleiding in beeld

Past Taal- en rekencentrum bij jou?

Wil je je taal- en rekenniveau snel en doeltreffend verbeteren? Dan kan ons Taal- en rekencentrum je verder helpen. Het Taal- en rekencentrum is speciaal voor mensen die hun taal- of rekenniveau willen verhogen. Dit kan bijvoorbeeld zijn omdat je een mbo-opleiding wilt volgen of een mbo-diploma wilt behalen, maar je taal- of rekenniveau nog niet voldoende is. In het Taal- en rekencentrum kun je zelfstandig aan de slag. En heb je begeleiding nodig? Dan staan onze docenten met plezier voor je klaar!

Jouw eigenschappen

  • Je wilt je taal- en rekenniveau snel en efficiënt verbeteren.
  • Je kunt zelfstandig werken. 

Mogelijke beroepen

In veel beroepen heb je taal- en rekenvaardigheden nodig.

Onze Taal- en rekencentrum-opleidingen

Taal- en rekencentrum

Twijfel je nog?

Neem dan contact met ons op. In een (telefonisch) gesprek kunnen we je begeleiden in je keuze. We kijken dan samen met je wat het meest geschikte scholingsaanbod voor je is. Dat kan een van de vele mogelijkheden zijn binnen het volwassenenonderwijs of een opleiding in het jongerenonderwijs. Dit is geheel afhankelijk van je leeftijd, persoonlijke situatie, wensen en je werkervaring.. Bij die keuze helpen we je graag. Kijk hier voor meer informatie over de kosten van ons onderwijs.

 

Nieuws

Extra sectorgelden beschikbaar scholing provincie Groningen

Het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid is akkoord gegaan met een verzoek om te schuiven in de budgetten van het ‘Sectorplan Groningen op voorsprong”. Hierdoor is er ruim 1,5 miljoen subsidiebudget extra vrijgekomen voor ‘de maatregel scholing’.

Vraag vóór 15 september subsidie praktijkleren aan

De deadline voor werkgevers om een aanvraag in te dienen voor de subsidieregeling praktijkleren nadert: u moet vóór 15 september 17.00 uur een aanvraag ingediend hebben. Met de subsidieregeling praktijkleren krijgt uw organisatie een tegemoetkoming in de gemaakte kosten voor de praktijkbegeleiding van een leerling of student.