Home volwassenen

Voor volwassenen

Volwassenen

Volwassenonderwijs

Maak je ambitie waar!
Als volwassene kun je bij ROC Friese Poort terecht voor verschillende volwassenenopleidingen, -cursussen en trainingen. Dit volwassenenonderwijs is flexibel ingericht en bedoeld voor zowel particulieren als voor (medewerkers van) organisaties. Persoonlijke aandacht vinden wij belangrijk. Zowel bij je opleidingskeuze als bij de begeleiding gedurende je opleiding. Je zit in de klas met vakgenoten. Daardoor heb je veel raakvlakken en leer je van elkaar. Ons uitgangspunt is dat je met plezier je opleiding volgt en deze met goed resultaat kunt afronden.

Jezelf ontwikkelen in iedere fase van je loopbaan
Met welk doel wil je een opleiding volgen? Wil je meer verantwoordelijkheid? Wil je een andere functie maar heb je niet het juiste papiertje? Wil je heel iets anders gaan doen? Zoek je werk en wil je je kansen vergroten? Wij helpen je graag verder.

Meer dan alleen een school

Manita Postma
Student volwassenenonderwijs aan het woord

Manita Postma, Online marketing

Ik ben eigenaar van een creatief bureau. Daar ontwikkel ik webdesigns, logo’s, huisstijlen en ik voorzie mijn klanten van drukwerk. Door de opleiding Online Marketing heb ik veel kennis opgedaan zodat...
Handhaving
Student volwassenenonderwijs aan het woord

Student Buitengewoon Opsporingsambtenaar

Voor mijn werk als Handhaver was het nodig dat ik mijn BOA-certificaat behaalde. ROC Friese Poort Bedrijfsopleidingen bood deze klassikale cursus aan. De docent gaf bij aanvang een heldere toelichting...
Student volwassenenonderwijs aan het woord

Reihaneh Ebrahimabadi

“Ik heb veel geleerd” Sinds februari 2018 woont de Iraanse Reihaneh Ebrahimabadi (38) in Nederland. Bij ROC Friese Poort volgde ze Nederlandse les en behaalde ze haar inburgeringsdiploma....
René Mulder
Student volwassenenonderwijs aan het woord

René Mulder, Online marketing

Ik ben zzp’er en mijn doel was om mijn kennis die ik heb te toetsen aan de hand van een certificaat. Na het volgen van de opleiding heb ik tevens mijn NIMA-certificaat behaald. Ik vond de opleiding be...

Vergelijkbare opleidingen

De nieuwste opleidingen voor jou

Agenda

Agenda

Schrijf je in voor de nieuwsbrief volwassenenonderwijs

Nieuws

Veelgestelde vragen volwassenen

Veelgestelde vragen volwassenen

  • De eerder behaalde resultaten van de genoemde vakken zijn twee jaar geldig. Na deze periode moet je opnieuw examen doen.

  • Wil je je voorbereiden op je toekomstige baan? Op Glassdoor is speciaal voor studenten van ROC Friese Poort informatie beschikbaar gesteld. Je krijgt hier meer inzicht in wat er achter de deuren van bedrijven gebeurt. Lees vacatures, bedrijfsbeoordelingen, arbeidsvoorwaarden en meer.

  • ROC Friese Poort is in bezit van het Keurmerk Blik op Werk. Inburgeraars die bij ons een inburgeringscursus volgen, komen dankzij dit keurmerk in aanmerking voor een lening van Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO).

    keurmerk Blik op Werk

  • Dit hangt mede af van de lasmethode waarmee je werkt of wilt werken. Als beginner start je altijd met niveau 1 of 2. Dit is afhankelijk van of je dagelijks last. Bij twijfel kun je een vrijblijvende proeflas aanvragen door dit aan te geven in de opmerkingen tijdens het aanmelden. Wanneer je vervolgens besluit een lascursus te gaan volgen dan worden er geen kosten in rekening gebracht voor de proeflas. Besluit je na de proeflas van de cursus af te zien dan bedragen de kosten voor deze proeflas € 65,00. Voor niveau 3 en 4 is veel laservaring of een NIL-diploma niveau 2 vereist.

Contact

Pietsje

Al je vragen kun je aan ons stellen via:

Telefoon nr.
058-233 99 66