Groepsfoto

Eerst Verantwoordelijk Verzorgende (EVV)

Maatwerktraject voor organisaties

In de zorg is geen dag hetzelfde. Het contact met cliënten maakt je werk afwisselend en zinvol. Als Eerst Verantwoordelijk Verzorgende (EVV) ben je verantwoordelijk voor het optimaal ondersteunen van de cliënt. Jij zorgt ervoor dat de cliënt zo veel mogelijk kwaliteit van leven ervaart. Je coördineert de multidisciplinaire zorg en de continuïteit van zorg, in overleg met de cliënt.

Stages

Inhoud

Tijdens de opleiding leer je de verschillende disciplines van zorg te coördineren, proces bewaken en bijsturen waar nodig. Je stelt de cliënt centraal. De opleiding bestaat uit drie modules: 

  • Module 1: professionele doelgerichtheid
  • Module 2: resultaatgerichte interactie
  • Module 3: organisatie van de zorg

QR EVV

Studielast

Studieduur: 15 lesdagen, verdeeld over 30 weken
Uren leren: 6 lesuren (1 dag) en circa 3 uur zelfstudie per week
Uren werken:  circa 24 uur per week (720 uur per jaar)
Lesmoment:    in overleg met organisatie, schoolvakanties vrij

De vijftien lesdagen omvatten een introductiedag, tien lesdagen, twee praktijkcontactdagen en twee dagen voor de Proeve van Bekwaamheid.

Toelating

Voor deze opleiding heb je minimaal het mbo-diploma Verzorgende IG niveau 3 nodig of een daarmee vergelijkbaar functioneringsniveau.

Examen

De opleiding wordt geëxamineerd door middel van Proeven van Bekwaamheid, die zowel in de praktijk als op school plaatsvinden.

Stage / werkplek

De Beroepspraktijkvorming vindt plaats op je eigen werkplek.

Diploma

Wanneer je de opleiding met voldoende resultaat afsluit, ontvang je het branche-erkende diploma Eerst Verantwoordelijk Verzorgende. Het diploma is erkend door de branche voor verpleeg- en verzorgingshuizen. De opleiding levert punten op voor je kwaliteitsregister.

Werken

Je kunt na deze opleiding gaan werken als Eerst Verantwoordelijk Verzorgende bij diverse zorgorganisaties, zoals ziekenhuizen en verpleeg- en verzorgingshuizen.

Kosten

Scholingskostenmaatwerk
Totaalprijs (bij betaling ineens)maatwerk
BTWvrijgesteld

Startdata

Ervaringen van onze studenten

Vergelijkbare opleidingen

Contact

Pietsje

Al je vragen kun je aan ons stellen via:

Telefoon nr.
058-233 99 66