BHV herhaling

Voor volwassenen

Als BHV-er weet jij hoe je bij een ongeval eerste hulp moet verlenen, hoe je mensen moet reanimeren en hoe je verband moet aanleggen. Je wordt tijdens deze cursus opgeleid tot BHV-er en je wordt hierbij voorbereid op alle wettelijke BHV-taken. Wij bieden jou een meerjarenplan met elk jaar een verrijkende invulling van de BHV-herhalingscursus.

Stages

Inhoud

Tijdens de cursus krijg je een herhaling van levensreddende behandelingen, reanimatie en gebruik van de AED en brandbestrijding en ontruiming. Dit zijn verplichte onderdelen. Daarnaast is er ruimte voor maatwerk met diverse oefeningen.

Je krijgt de volgende Vakken

  • levensreddende behandelingen
  • reanimatie en gebruik van de AED
  • brandbestrijding en ontruiming
  • oefening(en)

Studielast

Studieduur1 of 2 dagdelen
Leeruren5 lesuren (1 dagdeel)
Lesmomentdonderdag van 17.30 - 21.30 uur

De cursus kan ook op locatie van een instelling of bedrijf worden gegeven (in-company).

Toelating

Voor deze cursus heb je minimaal een diploma Basis Bedrijfshulpverlener (BHV) nodig. De cursus start bij voldoende deelname.

Examen

Er is geen afsluitend examen.

Diploma

Wanneer de cursus met voldoende resultaat afsluit, ontvang je het BHV herhalingscertificaat van het Nederlands Instituut voor Bedrijfshulpverlening (NIBHV). Hiermee wordt de geldigheid van je diploma Basis Bedrijfshulpverlener met 1 jaar verlengd.

Kosten

Scholingskosten€ 96,55
Verbruiksmateriaal14,45
Examenkosten€ 9,00
Totaalprijs (bij betaling ineens)€ 120,00
BTWexclusief

Lunch is bij de totaalprijs inbegrepen.

Startdata

Ervaringen van onze studenten

Vergelijkbare opleidingen

Veelgestelde vragen volwassenen

Veelgestelde vragen volwassenen

  • Ons onderwijs wordt zó ingericht dat de begeleiding aansluit bij je leerbehoefte. We willen een zo goed mogelijk beeld krijgen van jouw wensen en mogelijkheden. Daarom hebben wij een uitgebreide en zorgvuldige voorlichting en intake. Wij zetten ruimschoots in op persoonlijke studieloopbaanbegeleiding en begeleiding bij beroepspraktijkvorming (stage). Daarnaast kan je gebruik maken van allerlei faciliteiten, zoals extra ondersteuning vanuit het taal- en rekencentrum.

Contact

Pietsje

Al je vragen kun je aan ons stellen via:
(bereikbaarheid in de zomervakantie)

Telefoon nr.
058-233 99 66