BHV herhaling

Voor volwassenen

Als BHV’er weet jij hoe je bij een ongeval eerste hulp moet verlenen, hoe je mensen moet reanimeren en hoe je verband moet aanleggen. Je wordt tijdens deze cursus opgeleid tot BHV-er en je wordt hierbij voorbereid op alle wettelijke BHV-taken. Wij bieden jou een meerjarenplan met elk jaar een verrijkende invulling van de BHV-herhalingscursus.

Stages

Inhoud

Tijdens de cursus krijg je een herhaling van levensreddende behandelingen, reanimatie en gebruik van de AED en brandbestrijding en ontruiming. Dit zijn verplichte onderdelen. Daarnaast is er ruimte voor maatwerk met diverse oefeningen.

Je krijgt de volgende Vakken

 • levensreddende behandelingen
 • reanimatie en gebruik van de AED
 • brandbestrijding en ontruiming
 • oefening(en)

Studielast

Studieduur1 of 2 dagdelen
Leeruren5 lesuren (1 dagdeel)
Lesmomentdonderdag van 17.30 - 21.30 uur

De cursus kan ook op locatie van een instelling of bedrijf worden gegeven (in-company).

Toelating

Voor deze cursus heb je minimaal een diploma Basis Bedrijfshulpverlener (BHV) nodig. De cursus start bij voldoende deelname.

Examen

Er is geen afsluitend examen.

Diploma

Wanneer de cursus met voldoende resultaat afsluit, ontvang je het BHV herhalingscertificaat van het Nederlands Instituut voor Bedrijfshulpverlening (NIBHV). Hiermee wordt de geldigheid van je diploma Basis Bedrijfshulpverlener met 1 jaar verlengd.

Kosten

Scholingskosten€ 96,55
Verbruiksmateriaal€ 14,45
Examenkosten€ 9,00
Prijs (bij betaling 1x)€ 120,00
BTWexclusief

Lunch is bij de totaalprijs inbegrepen. De genoemde bedragen zijn exclusief btw.

Startdata

Ervaringen van onze studenten

Vergelijkbare opleidingen

Veelgestelde vragen volwassenen

Veelgestelde vragen volwassenen

 • Ben je 21 jaar of ouder en wil je weer een opleiding volgen maar je hebt nog geen idee wat je wilt studeren of welk beroep bij jou past? Maak dan vrijblijvend de onderstaande interessetest, dan weet je daarna welke opleidingsrichting bij jou past.

  Over de interessetest
  De interessetest duurt ongeveer acht minuten. Nadat je de test hebt gemaakt, krijg je direct per e-mail je rapportage. In de rapportage staan jouw favoriete beroepssectoren waarna je via een link direct kunt bekijken welk scholingsaanbod ROC Friese Poort Bedrijfsopleidingen jou kan bieden in deze sector.
  Maak de interessetest.

  Capaciteitentest
  Misschien komen je interesses niet helemaal overeen met je capaciteiten / niveau. Je interesses kunnen bijvoorbeeld liggen bij verkopen of techniek, terwijl je denkt dat je er eigenlijk helemaal niet zo goed in bent. De keuze voor een opleiding of beroep kun je daarom niet enkel op je interesses baseren. Ook je capaciteiten zijn belangrijk bij het maken van een opleidingskeuze. Een capaciteitentest is dan ook een goede aanvulling op je interessetest bij het kiezen van een opleiding of beroep.

 • Het mbo biedt steeds meer ruimte voor maatwerk. Onderwijsinstellingen reiken een diploma uit aan studenten die aan alle eisen van een mbo-opleiding voldoen. Maar het mbo kent sinds kort ook andere bewijsstukken. Zo kunnen onderwijsinstellingen, aan studenten die een mbo-opleiding zonder diploma verlaten, een mbo-certificaat verstrekken. Of een mbo-verklaring (waarin een praktijkverklaring opgenomen kan zijn).

 • Je kunt je bij ons voorbereiden op het Staatsexamen. Als je toe bent aan het staatsexamen dan kun je je hiervoor zelf aanmelden bij DUO. Meer informatie over het Staatsexamen vindt je op www.staatsexamensnt2.nl.

 • Als je niet precies weet welke opleiding bij jou past en/of wat je mogelijkheden zijn, kun je je aanmelden voor een loopbaanonderzoek. Je krijgt hiermee een soort carrière-advies. Het loopbaanonderzoek is een uitgebreid onderzoek dat bestaat uit verschillende testen en onderzoeken. Jouw resultaten worden in een verslag vastgelegd en leiden naar een scholingsadvies of een advies die je richting geeft in je loopbaan. 

Contact

Pietsje

Al je vragen kun je aan ons stellen via:

Telefoon nr.