Techniek

Vakbekwaamheid CV-techniek*

voor volwassenen
Vakbekwaamheid CV-techniek*

Wil je alle kennis en vaardigheden ontwikkelen die een vakbekwaam verwarmingsinstallateur nodig heeft om te werken volgens de laatste wettelijke normen en regelgeving? Dan is deze cursus echt iets voor jou

Duur
21 of 42 dagen
Leerweg
Cursus / training
Locatie(s)
Leeuwarden
Lesmoment
ochtend middag avond
Kosten
Scholingskosten nader te bepalen
Startdata
Leeuwarden nader te bepalen

* Door veranderende wet- en regelgeving met betrekking tot scholing en werken in de CV-techniek, wordt deze cursus op dit moment niet aangeboden. Zodra wij kunnen garanderen dat onze cursus aansluit op de regelgeving vanuit de overheid, zullen wij deze weer gaan aanbieden.

Verwarmingsinstallaties moeten voldoen aan wettelijke eisen en voorschriften. Deze cursus is speciaal ontwikkeld voor installateurs die verwarmingsinstallaties willen kunnen ontwerpen, aanleggen en opleveren die voldoen aan de wettelijke eisen en voorschriften.

Stages

Techniek

Inhoud

Je gaat aan de slag met de theorie en de praktijk. Tijdens de cursus komt het complete traject aan bod: van klantvraag, vertaling naar ontwerp, offertetraject tot de uitvoeringsfase. Naast de theorie is er ook veel aandacht voor de praktijk. Zo werk je onder andere aan een projectopdracht waarin de verschillende aspecten aan bod komen.

Je krijgt de volgende Vakken

  • natuur- en scheikunde
  • voorschriften
  • cv-techniek
  • tekening lezen
  • ontwerpen cv-installaties
  • projectoplevering
  • kwaliteitszorg en nazorg

Studielast

Studieduur21 of 42 dagen
Leeruren6 lesuren (1 dag)
Lesmomentnader te bepalen

 

Toelating

Om deel te nemen aan deze cursus dien je in het bezit te zijn van een mbo-diploma niveau 3 in de installatietechniek. De cursus start bij voldoende deelname. De inschrijving sluit 14 dagen voor de startdatum.

Examen

Je sluit de cursus af met het branche-erkende examen Vakbekwaamheid cv-techniek, waarbij je kennis en inzicht wordt getoetst. 

Diploma

Als je de cursus en het examen met voldoende resultaat afsluit, ontvang je een certificaat van ROC Friese Poort Bedrijfsopleidingen. Met dit certificaat kun je je door Kwaliteit voor Installaties Nederland (KvINL) laten opnemen in het register van Erkend Installateurs. KvINL verstrekt deze SEI-erkenning aan bedrijven die ten minste één vakbekwaam persoon fulltime in dienst hebben.

Kosten

Scholingskostennader te bepalen
Totaalprijs (bij betaling ineens)nader te bepalen
BTWvrijgesteld

* Door veranderende wet- en regelgeving met betrekking tot scholing en werken in de CV-techniek, wordt deze cursus op dit moment niet aangeboden. Zodra wij kunnen garanderen dat onze cursus aansluit op de regelgeving vanuit de overheid, zullen wij deze weer gaan aanbieden.

Startdata

Leeuwarden nader te bepalen

Vergelijkbare opleidingen

Veelgestelde vragen volwassenen

Veelgestelde vragen volwassenen

  • Ja, de meeste volwassenenopleidingen kun je in termijnen betalen, wanneer een opleiding langer duurt dan 3 maanden en boven de € 200 is. Bij de betreffende opleidingsinformatie staat aangegeven of je in termijnen kunt betalen. Hou er rekening mee dat er bij betaling in termijnen een termijntoeslag in rekening wordt gebracht (€ 8,80 per termijn).

Contact

Pietsje

Al je vragen kun je aan ons stellen via:

Telefoon
058-233 99 66