UV Barbier

Uiterlijke verzorging

Voor volwassenen

Uiterlijke verzorging

Werken in de uiterlijke verzorging is veelzijdig en afwisselend, onder andere omdat je altijd met mensen werkt. Het vakgebied is volop in beweging, dus ben je altijd bezig met jezelf bij te scholen. Ook kun je je meerdere verzorgingsgebieden eigen maken. Zo kun je bijvoorbeeld het vak van schoonheidsspecialist combineren met dat van imagestyling. Of het beroep van barbier. Je kunt een eigen bedrijf opzetten, werken als freelancer of bijvoorbeeld bij een spa werken.

Vind je het leuk om iemand een mooi uiterlijk te geven? Ben je geduldig en kun je precies werken? Wil je iemand graag een prettig gevoel geven? Kies dan een opleiding of cursus in de uiterlijke verzorging en maak het leven van je klanten een beetje mooier!

Opleidingen en cursussen

MBO-opleidingen

MBO-opleidingen

In deze richting bieden we binnen het volwassenenonderwijs momenteel geen mbo-opleidingen aan.

Brancheopleidingen en cursussen

Agenda

Agenda

Schrijf je in voor de nieuwsbrief volwassenenonderwijs

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

  • Ons onderwijs wordt zó ingericht dat de begeleiding aansluit bij je leerbehoefte. We willen een zo goed mogelijk beeld krijgen van jouw wensen en mogelijkheden. Daarom hebben wij een uitgebreide en zorgvuldige voorlichting en intake. Wij zetten ruimschoots in op persoonlijke studieloopbaanbegeleiding en begeleiding bij beroepspraktijkvorming (stage). Daarnaast kan je gebruik maken van allerlei faciliteiten, zoals extra ondersteuning vanuit het taal- en rekencentrum.

Contact

Pietsje

Al je vragen kun je aan ons stellen via:

Telefoon nr.
058-233 99 66

Adviesgesprek aanvragen