Basis elektrotechniek I en II (module)

Voor volwassenen

In de module Basis elektrotechniek leer je alles van elektriciteit, serie- en parallel schakelingen en huisinstallaties. In workshops leer je hoe elektrotechnische installaties te monteren. Verder zijn basis elektrotechnische metingen een belangrijk onderdeel van het practicum. De module is een onderdeel van de opleiding eerste monteur service en onderhoud werktuigkundige installaties en dient als opstap voor deze opleiding.

Stages

Techniek

Inhoud

Deze module is onderdeel van de opleiding Eerste monteur service en onderhoud werktuigkundige installaties. Basiskennis gericht op het aanleggen van installaties, de volgende onderdelen komen aan bod: elektriciteit, wet van Ohm, serie Parallel, practicum aanleg van leidingen en componenten en multisim & meten elektrisch.

Studielast

Studieduur10 weken
Leeruren40 lesuren (5 dagen) en circa 10 uur zelfstudie per week
Lesmomentwoensdag 14.30 - 21.00 uur, schoolvakanties vrij

Kosten

Scholingskosten€ 1.500,00
Lesmateriaalinclusief
Totaalprijs (bij betaling ineens)€ 1.500,00
BTWvrijgesteld

Startdata

Leeuwarden nader te bepalen

Ervaringen van onze studenten

Vergelijkbare opleidingen

Veelgestelde vragen volwassenen

Veelgestelde vragen volwassenen

  • Ja, de meeste volwassenenopleidingen kun je in termijnen betalen, wanneer een opleiding langer duurt dan 3 maanden en boven de € 200 is. Bij de betreffende opleidingsinformatie staat aangegeven of je in termijnen kunt betalen. Hou er rekening mee dat er bij betaling in termijnen een termijntoeslag in rekening wordt gebracht (€ 8,80 per termijn).

Contact

Pietsje

Al je vragen kun je aan ons stellen via:

Telefoon nr.
058-233 99 66