Techniek

AutoCAD basis

Voor volwassenen

AutoCAD is het meest verkochte CAD-programma (Computer Aided Drafting) ter wereld. Het is tevens het meest omvangrijke en complexe programma dat op de computer wordt gebruikt.

Stages

Inhoud

Tijdens de cursus leer je omgaan met AutoCAD en optimaal gebruik te maken van de mogelijkheden van dit programma. Je gaat aan de slag met oefeningen die zijn afgestemd op de praktijk. Je leert alle 2D-tekencommando’s en na afloop van de cursus kun je een tekening maken met een logische opbouw en structuur.

Studielast

Studieduur12 avonden
Leeruren3 lesuren (1 dag) en circa 2 uur zelfstudie per week
Lesmomentmaandag van 18.30 - 21.30 uur, schoolvakanties vrij

Toelating

Je kunt deelnemen aan deze cursus als je minimaal een vmbo-diploma hebt en over voldoende kennis van de Nederlandse taal en Windows beschikt. Om het maximale rendement uit je cursus te halen, raden wij je aan de docent aan het begin van de opleiding een korte CV te overhandigen met daarin je vooropleiding, vanuit welke bedrijfstak je afkomstig bent. korte omschrijving van je CAD-ervaring, doel van de opleiding en je e-mailadres. De docent kan dan de cursus zo veel mogelijk aan je persoonlijke situatie aanpassen.

Examen

Tijdens dagdeel twaalf doe je een eindopdracht en vindt er een evaluatie plaats.

Diploma

Wanneer je de cursus met voldoende resultaat afsluit, ontvang je een certificaat van ROC Friese Poort Bedrijfsopleidingen.

Kosten

Scholingskosten€ 675,00
Lesmateriaalinclusief
Totaalprijs (bij betaling ineens)€ 675,00
BTWvrijgesteld

Je kunt in 4 termijnen betalen. De termijntoeslag is € 35,20.

Startdata

Ervaringen van onze studenten

Vergelijkbare opleidingen

Contact

Pietsje

Al je vragen kun je aan ons stellen via:

Telefoon nr.
058-233 99 66